Vegan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Ανοίγω αυτό το threat για να συνεχιστεί η συζήτηση που άνοιξε στο "Τετραδιάστατο σύμπαν"....
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Μπράβο ρε Vegan!! Ifikratis έγραψε: Πολίτης σημαίνει ότι σε κάθε θέμα που προκύπτει είσαι στη πρώτη γραμμή. Πχ, δε συμφωνείς με μια απόφαση για την εξωτερική πολιτική; Πάρε τηλέφωτο το γραφείο του κόμματος που ψήφισες και διαμαρτυρήσου, ζήτα εξηγήσεις, κάνε κατι. Αλήθεια εσύ το κάνεις αυτό? Δεν έχω ψήφίσει ακόμα. Μετά τις επόμενες εκλογές αναλαμβάνω καθήκοντα πολίτη!! Όσο αφορά τις γυναίκες και το δικαίωμα ψήφου, σου τονίζω ότι υπήρχε δυνατόητα να αποκτήσουν δικαιώματα. IK Observing System
astrovox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2006 Λυπάμαι, αλλά είμαστε ένα forum αστρονομίας και κάποιοι δε θέλουν να συζητούν σχεδόν ποτέ για αστρονομία. Υπάρχουν πολλά άλλα forum για άλλα θέματα, εμείς όμως είμαστε ένα forum αστρονομίας. Δεν είμαστε γενικό forum για συζητήσεις επί των πάντων, ούτε μπορούμε για λόγους "δημοκρατίας" να επιτρέπουμε τα πάντα. Μπορεί κάποιες φορές να είμαστε ανεκτικοί όταν ξεφεύγει το θέμα αλλά όταν αυτό πάει να γίνει κανόνας και μάλιστα όταν προκαλούνται προσωπικές αντιπαραθέσεις τότε δεν το θέλουμε. Ξέρω ότι κάποιοι διαφωνείτε με αυτό. Το έχετε γράψει και δημόσια και με προσωπικά μηνύματα. Λυπάμαι αλλά είστε μειοψηφία. Οποιος θέλει να μου γράψει την άποψή του ή τη διαφωνία του ευχαρίστως να το κάνει με ένα προσωπικό μήνυμα ή ένα email. Θα τα διαβάσω και θα απαντήσω και ευχαρίστως να αλλάξω άποψη αν με πείσουν τα επιχειρήματα. Προς το παρόν, όμως, ας επικεντρωθούμε στην αστρονομία, χωρίς προσωπικές κόντρες, χωρίς φανατισμούς. Ευχαριστώ «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις