santono Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2018 Πωλειται το προσοφθάλμιο του τίτλου 90 ευρώ. Τα μεταφορικά περιλαμβάνονται στη τιμή. Μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με πμ Ευχαριστώ Σημείωση: Το προσοφθάλμιο είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο λόγος που πωλείται 90 ευρώ είναι ότι δεν έχω το Rubber Eyeshiled (https://www.baader-planetarium.com/en/baader-rubber-eyeshield-i-for-diameter-31---32.5-mm.html), το οποίο βέβαια για όποιον το θελήσει μπορεί να το βρει. Προσωπικά δεν το χρησιμοποίησα καθόλου. # Σπύρος Αντωνόπουλος #
Billis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2018 Γειά σου φίλε ενδιαφέρομαι για το προσοφθαλμιο,Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ?
santono Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2018 σου έχω στείλει πμ. # Σπύρος Αντωνόπουλος #
ARGOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2018 Ξέχασα να σε ειδοποιήσω, σου έχω στείλει to email μου
ARGOS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2018 Ξέχασα να σε ειδοποιήσω, σου έχω στείλει to email μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις