GEORGE.BATSAKIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2019 Καλησπέρα στα μέλη ίσως αυτή η ερώτηση ακουστεί χαζή αλλά ξέρει κανείς αν κάπου μπορεί να γίνει ενοικίαση τηλεσκοπιου?
diorip Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2019 Δεν νομίζω, τουλάχιστον για ερασιτεχνικό εξοπλισμό χαμηλής - μέσης αξίας. Άλλωστε δεν σε συμφέρει. Δεν θα έδινες 10€ το μήνα για ένα dob 8-10"; Δεν θα το νοικιαζες για κάνα χρόνο τουλάχιστον; Πάρε ένα μεταχειρισμένο και πούλησε το 100€ λιγότερα μετά από 1,2 ή και τρία χρόνια.Αυτό που έχω δει να ενοικιάζεται γύρω στα 100€ την ωρα, είναι χρόνος σε μεγάλα τηλεσκόπια, όπου δίνεις τον στόχο διάρκεια λήψης και φίλτρα και σου στέλνουν τις φωτογραφίες (subs).
2genes Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2019 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2019 Εχω ενα 8ιντσο νευτωνιο σε eq5 στην Καλαματα και ενα διοπτρικο (102/500) στην Παλλήνη. Σου νοικιαζω οποιο θες για 20 ευρω τη μερα (τιμη συζητησιμη , εξαρταται απο τις μερες που το θες) Μονο που θα χρειαστει να καταβαλεις εγγυηση ιση με την τιμη του μεταχειρισμενου τηλεσκοπιου ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα