Ioanna89 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2019 Θα γινει καποια αστρο εξόρμηση? Ημουν 16 προ 14 ετων... οταν ειχα παρευρεθεί σε καποιες εξορμήσεις στον Κιθαιρώνα και ηταν μαγευτική εμπειρία!
HOMO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2019 Καλώς να έρθεις! http://peea-ofa.astrodym.gr/ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Ioanna89 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2019 Σκεφτόμουν κάτι σε κοντινότερο στην Αθήνα.. Ευχαριστώ πάντως..
tryf_math Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2019 Για ενα μερος στο Σουνιο εχω διαβασει εδω...Αν μαζευτουμε καποια ατομα παμε...Αλλα να ειναι περιοδος νεας σεληνης
evag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2019 Έχω ανακαλύψει και εγώ ένα μέρος στα βόρεια, κοντά στην Σταμάτα. Δεν είναι τόσο σκοτεινό όσο στο Σούνιο αλλα για βόρεια Αττική είναι αρκετά καλά. Πηγαίνω σχεδόν κάθε εβδομάδα. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει.
NikosGus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2019 Έχω ανακαλύψει και εγώ ένα μέρος στα βόρεια, κοντά στην Σταμάτα. Δεν είναι τόσο σκοτεινό όσο στο Σούνιο αλλα για βόρεια Αττική είναι αρκετά καλά. Πηγαίνω σχεδόν κάθε εβδομάδα. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει.Ασε ρε φίλε με το μπρίκι, μια φορά πήγαμε και μας βραχυκύκλωσες. ..χωρίς να σχίσω τη θολή γραμμή των οριζόντων
evag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2019 Ασε ρε φίλε με το μπρίκι, μια φορά πήγαμε και μας βραχυκύκλωσες. Οταν μου πεις να ξαναπαμε παρέα θα το εχω ξηλώσει!
Ioanna89 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2019 Ενδιαφέρον το βορεια αττική .. Η Πάρνηθα θα μπορούσε να γινει σημειο μάζωξης? Μένω κοντα..
evag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2019 Η Πάρνηθα νομίζω δεν είναι και πολύ καλό σημειο. Εκτός αν ανέβεις πάνω στο λιβάδι που έχει αριστερά απο την αγία τριάδα. Η στο δάσος των γιγάντων. Αλλιώς νομίζω θα εχεις την αθήνα μπροστά σου και το βουνό πίσω σου.
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2019 Δυστυχώς κανένα μέρος στην Αττική πλέον δεν προσφέρεται για αστροπαρατήρηση... Ίσως ο Κιθαιρώνας να είναι κάπως αποδεκτό. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα