scott Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2019 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2019 Σε άριστη κατάσταση,ο πιο αγαπημένος μου φακός! Δουλεύει σε 1 1/4 και 2 ιντσες εστιαστες.Ο μόνος λόγος πώλησης είναι επειδή στρέφομαι αποκλειστικά σε φωτογράφιση.Θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα ... Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2019 Up Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2019 Up Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2019 Up Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2019 Up! Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2019 Update 200€ με κατάθεση σε λογαριασμό μου,τα έξοδα αποστολής δικά μου με ΕΛΤΑ η ΚΤΕΛ. Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
scott Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2019 Κων/νος Σιδηρόπουλος Το πεπρωμένο μας είναι τ''άστρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα