Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Τελικά εκεί που άρχισε να στρώνει βλέπω ότι τις επόμενες μέρες θα πάμε από το κακό στο χειρότερο. Κρίμα και αυτές τις μέρες έχει καλή Σελήνη!!! Σήμερα ξεκίνησα να πάω ταράτσα και βλέποντας τον αέρα και τα σύννεφα ούτε καν το σκέφτηκα και όπως ήμουν ξανά κατέβηκα!!!

Η υπόλοιπη Ελλάδα φαντάζομε τα ίδια θα έχει? :evil: :evil: :evil:

](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Γιωργο,

Δεν εχω καμια αντιρρηση να ανταλλαξω δυο καλες μερες (δικη μου επιλογη) του Μαρτι εναντι ολες τις υπολοιπες να ειναι ασχημες!

Φυσικα μιλαμε για μεσανυχτα στις 14-15/03/2006 και 29/03/2006 ....

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Να βάλουμε και την 09 Μαρτίου :wink: δεν ξέρω αλλά όπως λέει ο φίλος Χάρης είμαι γκαντέμης. Όταν δεν είχα στήριξη μπορεί να είχε κρύο αλλά είχε μερικές καλές νύκτες, τώρα που μου ήρθε μου κάνει νάζια ο καιρός. :twisted:

Σε εμάς εδώ έχει και μποφόρ τώρα!!!! Τι να πω ευτυχώς που δεν θα έρθω Καστελόριζο να σας φέρω γουρσουζιά!!! :cheesy:

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Δημοσιεύτηκε

Πως ειναι ο καιρος στην Πατρα?? Χεχε..τοσο τρελος οσο κ το Καρναβαλι!!

Για σχεδον δυο εβδομαδες δεν βλεπαμε τον ουρανο παρα μονο συννεφα..κ καθαρισε μονο την Παρασκευη!!Τα νευρα μας εχει σπασει..ουτε τον Ηλιο να κανουμε δοκιμες για την εκλειψη δεν βλεπουμε!Τα ιδια κ με τον Κρονο!!

Κ αν δεν εχει συννεφα το seeing ειναι χαλια! ](*,)

:frown: :frown: :frown: Αμαν πια!!

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

:D :D :D σε μας εδω στη Λαρισα εχει τρια βραδια που ειναι πολυ καλος :mrgreen: :mrgreen:

Ο ... Στεφανος ειχε καποιους ... γνωστους και.. ε... δε ξερω τί ακριβως και πως το κανονισε!!!

Δημοσιεύτηκε
Καλησπέρα και από εμένα, και εδώ ο καιρός γενικά με συνεφιές, μποφόρ και υγρασία :( . Πριν από τέσσερεις μέρες έκανα μια προσπάθεια για παρατήρηση αλλά το seeing ηταν τόσο χάλια που ούτε το χώρισμα cassini δεν μπόρεσα να δω. Πάντως αυτό που ευχαριστήθηκα :) ήταν η θέαση της "φάτνης" εκεί δίπλα στον κρόνο αλλά και το νεφέλωμα του Ωρίωνα, είχα πολύ καιρό να το δω, με το hyperion των 21mm.

Φιλικά Σταύρος :)

TS GSO 10' , skywatcer 100 bked, vixen ultima 9x63.

Δημοσιεύτηκε
Γενικά πάει χάλια από ότι φαίνετε μόνο ο Βασίλης έχει καλό καιρό!!! μάλλον θα πρέπει να μετακομίσουμε προς Λάρισα. Επίσης παρατήρησα κάτι ότι στα Νησιά γενικά βρέχει, σήμερα μια φίλη από Ρόδο μου το είπε ακούω και για Κέρκυρα ότι 2 μήνες βρέχει (ούτε στο Λονδίνο να ήμασταν). Δεν ξέρω αλλά τα στατιστικά τελικά είναι επιστήμη. Επίσης γνώρισα και έναν τσοπάνο προχθές που μπορεί να προβλέπει τον καιρό βλέποντας τις ημέρες της Σελήνης και αν είχε τις προηγούμενες μέρες νοτιάδες, μην το γελάτε παλιά οι άνθρωποι δεν είχαν δελτία καιρού η παρατήρηση όμως τους έκανε να βλέπουν διάφορα και να βγάζουν συμπεράσματα. Είχε μεγάλη αξία αυτό και για αυτούς αλλά και για τα ζώα τους (να προβλέψουν για να τα προστατεύσουν). Επίσης μου είπε ότι πάμε για ένα τσουχτερό ακόμη κρύο γύρω από την Πανσέληνο!!! ](*,) ](*,) :-k

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Δημοσιεύτηκε
Επίσης γνώρισα και έναν τσοπάνο προχθές που μπορεί να προβλέπει τον καιρό βλέποντας τις ημέρες της Σελήνης και αν είχε τις προηγούμενες μέρες νοτιάδες, μην το γελάτε παλιά οι άνθρωποι δεν είχαν δελτία καιρού η παρατήρηση όμως τους έκανε να βλέπουν διάφορα και να βγάζουν συμπεράσματα. Είχε μεγάλη αξία αυτό και για αυτούς αλλά και για τα ζώα τους (να προβλέψουν για να τα προστατεύσουν). Επίσης μου είπε ότι πάμε για ένα τσουχτερό ακόμη κρύο γύρω από την Πανσέληνο!!! ](*,) ](*,) :-k

Τα γνωστά ημερομήνια......Απο τις πιο αξιόλογες προβλέψεις του καιρού.

Οσο για τον καιρό στα Χανιά την τελευταία εβδομάδα ασταθής.

Οποτε είχε ηλιοφάνεια και κατ΄ επέκατση ξαστεριά είχε πολύ κακό seeing, λόγω της αυξημένης υγρασίας,

Μπας και πρέπει να κάνουμε καμμιά θυσία (κατα τα αρχαιοελληνικά πρότυπα) ή ευχέλαιο (κατά τα νεοελληνικά) :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Καί είς τήν σκοτιάν βαθείαν,

είς τό απέραντον διάστημα,

τα φώτα σιγαλέα κινώνται

των αστέρων λελυπημένα" Α.ΚΑΛΒΟΣ. . .

φιλικά

Δημήτρης

Δημοσιεύτηκε
Άμα είναι να φτιάξει ο καιρός κάνουμε ότι θέλεις (από κότα έως γίδα)!!! :-k

Γιώργο η κότα απογορεύεται [-X [-X λόγω της γνωστής νόσου, για την αίγα το συζητάμε :mrgreen:

"Καί είς τήν σκοτιάν βαθείαν,

είς τό απέραντον διάστημα,

τα φώτα σιγαλέα κινώνται

των αστέρων λελυπημένα" Α.ΚΑΛΒΟΣ. . .

φιλικά

Δημήτρης

Δημοσιεύτηκε
Χθες ο Κρονος απο Ροδο ηταν αρκετα καλος! Σημερα παλι εβρεχε. Ετσι ειναι παντα εδω... ανωμαλος...

Celestron CPC C8 XLT

Celestron NexStar GT - Mak-Cas 4"

Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε

================================================

Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)

Δημοσιεύτηκε

Στη Σαμο καθε βραδυ φυσαει αλλα φυσικα το seeing ειναι καλυτερο απο του Βολου .Τωρα βρεχει ενω χτες μεταξυ 19:05 -19:35 ειχα ο πρωτο μου black out στο νησι. :wink:

Μηπως να αρχισουμε να φτιαχνουμε και χαρταετους και να τους ριχνουμε στα καλωδια ? :mrgreen:

Ομαδα Σαμποτερ Ερασιτεχνων

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης