tsif777 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο χώρο της αστρονομίας και ενδιαφέρομαι να πάρω ένα GoTo μηχάνημα και τυχαία είδα το συγκεκριμένο με τεράστια διαφορά στην τιμή του από το πασίγνωστο.. Γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο η έχει τύχει να το δουλέψει γιατί λόγο της χαμηλής του τιμής έχω κάποιες αμφιβολίες και δε θα ήθελα να πειραματιστώ και να καταλήγει σε κάποιο ράφι. Ευχαριστω εκ των προτέρων και συγγνώμη αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο θέμα κοίταξα στην αναζήτησή αλλά δεν βρηκα κάτι. Σας δινω και το λινκ για έξτρα λεπτομέρειεςhttps://sites.google.com/view/astro-gadget/control-of-telescopes/simpledreameq3?authuser=0
Magicstar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Την βάση την έχεις; SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
diorip Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Τα μοτέρ μου φαίνονται μικρά και πιθανότατα οι drivers δεν θα σηκώνουν μεγαλύτερα nema17 ή nema14, οπότε δεν θα αναβαθμίζονται.Υπάρχουν επιλογές που μπορείς να τις φτιάξεις και μόνος σου όπως το onstep και το astroeq.
tsif777 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Την βάση την έχω ναι. Ευχαριστω πολύ θα κοιτάξω και αυτά που μου ειπατε
tsif777 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2019 Ειδα της onstep και μου φανηκε πολυ καλη απλα απο οτι ειδα στο σαιτ δεν βγαινει για τη δικη μου βαση.. Εχω την eq3-2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα