dioynwa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2019 Καλησπερα.Με λενε Διονυση και ξεκινωντας αστροφωτογραφιση με dslr για πλακα ανακαλυψα ποσα κρυβει (?) ο ουρανος. Ξεκινησα να μελετω apps και να μαθαινω αστερισμους, επισκεφθηκα το αστεροσκοπειο πεντελης κ απολαυσα την υπεροχη ξεναγηση κ συντομα θα ηθελα να παω κ στο αστεροσκοπειο του θησειου. Ενδιαφερομαι να αγορασω τηλεσκοπιο με σκοπο την φωτογραφιση και παρατηρηση πλανητων αστερισμων φεγγαριου κτλ. Οχι κατι εξεζητημενο απλα να κουμπωνω πανω την dslr μου. Αυτο που με νοιαζει ειναι το μεγεθος, να το φορτωνω στο αμαξι κ να ανεβαινω βουνο (μενω μεσογεια, στα καλυβια θορικου) να παιρνει ανταπτορα για dslr κ το μπατζετ παιζει γυρω στα 300€ . Ξερω οτι ζηταω πολλα κ ισως εχει συζητηθει εκτενως το θεμα στο φορουμ αλλα δεν θα ηθελα να ξοδεψω χρηματα κ να το φαει η αποθηκη γ αυτο κ ζηταω τις συμβουλες σας. Επισυναπτω κ φωτογραφια απο την dslr.
vvars Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2019 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2019 Ποιά dslr έχεις φίλε μου? Με το budget που αναφέρεις ίσως πας σε κάτι μεταχειρισμένο?Σε κάτι φθηνό μπορώ να σου προτείνω το δικό μου setup, SW dobsonian 6" και θέλεις ακόμα ένα barlow x2 που να συνδέεται με Τ-ring για τη σύνδεση της μηχανής στο τηλεσκόπιο.Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα, φεγγάρι, πλανήτες μέχρι Κρόνο, διπλά αστέρια κτλ.Φωτογράφηση γαλαξιών κτλ με τίποτα Skywatcher Dob 6" f/8Nikon D7200
dioynwa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2019 Εχω την Nikon D7000. Δεν εχω κανενα θεμα για μεταχειρισμενο και η καμερα ετσι αγοραστηκε. Δεν περιμενω να βγαλω γαλαξιες κ νεφελωματα προφανως αλλα θα ηθελα κατι καλυτερο απο τον 70-300 φακο που εχω κ επισης να κανω παρατηρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα