Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μια ψηφιακή DSLR για "επίγεια" χρήση κατά πρώτο λόγο. Αλλά θα ήθελα και κάτι που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αστροφωτογραφία. Από ψηφιακές είμαι άσχετος, μια και μέχρι τώρα χρησιμοποιώ ένα DSI και μια toucam, ενώ για να είμαι ειλικρινής περισσότερο με ενδιαφέρει η οπτική παρατήρηση :) Από την άλλη κανείς δεν ξέρει στο μέλλον...

Προς το παρόν είμαι μεταξύ της Canon 350D και της Nikon D50. Έχει κάποιος φίλος να προτείνει κάτι καλύτερο σε αυτή την κλάση τιμής; Η πρώτη είναι γύρω στα 850 ευρώ ενώ η δεύτερη γύρω στα 650. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να προτιμήσω την canon έναντι στης nikon; Ευχαριστώ για το χρόνο σας και μακάρι να καθαρίσει ο καιρός τις επόμενες μέρες - ειδικότερα στις 29 του μηνα :wink:

Φιλικά, Ηλίας

Δημοσιεύτηκε

Απ'οτι καταλαβαινω,οι πιο πολλοι με Canon δουλευουν.

Πολλοι ομως χρησιμοποιουν και Nikon (εμου συμπεριλαμβανομενου!)

Μην ανησυχεις φιλε!Οποια και να παρεις θα εχεις παρει μια ΚΑΛΗ Dslr!!!

Mε γεια σου προκαταβολικα!!! :)

Δημοσιεύτηκε

Θα έλεγα Canon 350d, όχι μόνο επειδή την έχω αλλά ψάχνοντας εγώ κατάλαβα ότι είναι ανώτερη από την Nikon και την χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ερασιτέχνες ανά τον κόσμο!!! έχω δει πολύ ποιο καλά αποτελέσματα από αυτήν (λιγότερο θόρυβο). Βέβαια τελική απόφαση πάντα δική σου.

Φιλικά Γιώργος Τ.

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης