Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
γιατί βρε Γιάννη

αφού το είχε τα δύο πρώτα χρόνια στον πάγο

Eκείνα τα δύο χρόνια δηλ.ήταν νεκρό; ή δεν μετράνε επειδή ήταν παλιά... Δεν επέζησε το μικρόβιο; Τι έκανε ο Max μετά; Το ανέστησε; Άσε να μας πει ο ίδιος.

ΜAX, ΜΑΧ είσαι εδώ; Δέβρω έξω ...

• Απαντήσεις 219
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Θα το φερνα αλλά όπως έχω πει Ήλιος+τηλεσκόπιο+μάτι= μακριά από μένα. Είμαι λίγο φοβιτσιάρης. Προτιμώ να βλέπω το φαινόμενο από οθόνη.

Φερτο και ασε τους αλλους να παρατηρησουν, εσυ κοιταζε οθονες :P

Οι αλλοι προφανως ειναι "χαζοι" και δεν νοιαζονται για την οραση τους οπως εσυ.

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε
Θα το φερνα αλλά όπως έχω πει Ήλιος+τηλεσκόπιο+μάτι= μακριά από μένα. Είμαι λίγο φοβιτσιάρης. Προτιμώ να βλέπω το φαινόμενο από οθόνη.

Φερτο και ασε τους αλλους να παρατηρησουν, εσυ κοιταζε οθονες :P

Οι αλλοι προφανως ειναι "χαζοι" και δεν νοιαζονται για την οραση τους οπως εσυ.

Ιφικράτη, προφανώς, με φίλτρο ηλίου δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα....

Δοκίμασε και δεν θα χάσεις!

Δημοσιεύτηκε
Δε ρισκάρω ούτε μια ποσοστιαία μονάδα να τυφλωθώ κοιτάζοντας από φίλτρο.Η όραση είναι κατά τη γνώμη μου η πιο σημαντική και ωραία αίσθηση του ανθρώπου. Δεν αντέχω στην ιδέα ότι η όρασή μου κρίνεται από τη σταθερότητα ενός φύλλου. Όσο σταθερά και να το στερεώσω πάντα κάτι θα με κάνει να ανησυχώ και να κοιτάω από το προσοφλάλμιο λες και βάζω το χέρι μου σε πισίνα με καρχαρίες. Με τα μάτια μου δε παίζω. Στο κάτω κάτω ειδικά αυτό το φαινόμενο και μέσα από φίλτρο baader δε προσφέρει τίποτα παρατηρησιακές λεπτομέρειες που είναι άξιο να τις δω με το μάτι. Ένας δίσκος που μπαίνει σε έναν άλλο θα φανεί. Το ίδιο θα ικανοποιηθώ βλέποντάς το ζωντανά από οθόνη.
IK Observing System
Δημοσιεύτηκε
Μπας και έχουν δίκιο τελικά οι Λεφάκηδες και οι Λίτσες Πατέρες

Λέτε να μας επηρέασε ...αστρονομικώς και ...αστρολογικώς η επερχόμενη

έκλειψη ...

Εμένα πάντως με επηρέασε σίγουρα!

Δημοσιεύτηκε
Δεν αντέχω στην ιδέα ότι η όρασή μου κρίνεται από τη σταθερότητα ενός φύλλου. Όσο σταθερά και να το στερεώσω πάντα κάτι θα με κάνει να ανησυχώ και να κοιτάω από το προσοφλάλμιο λες και βάζω το χέρι μου σε πισίνα με καρχαρίες. Με τα μάτια μου δε παίζω. Στο κάτω κάτω ειδικά αυτό το φαινόμενο και μέσα από φίλτρο baader δε προσφέρει τίποτα παρατηρησιακές λεπτομέρειες που είναι άξιο να τις δω με το μάτι.

Aν φοβασαι τοσο πολυ το baader φιλτρο παρεγγειλε να σου φτιάξουν glass filter από κάποια εταιρεία να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο!!

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Αν είχα PST θα κοίταγα, γιατί έχει δύο φίλτρα ένα εκ των οποίων είναι ο ίδιος ο αντικειμενικός φακός.Και πάλι όμως θα είχα το φόβο της πιθανής κατασκευαστικής ατέλειας.
IK Observing System
Δημοσιεύτηκε

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Γιά στάσου ρε max =;

...Κι εγω θυμαμαι 25 χρονια πριν,ενα βραδυ....

...το μικροβιο καταφερε κι επεζησε 23 ολοκληρα χρονια....

Multiple choice:

[a] μας παραμυθιάζεις

μας τη στήνεις και μας τσεκάρεις

[c] αρχίζουν τα συμπτώματα Αλτσχάϊμερ

[d] το μικρόβιο πέθανε προ διετίας

please check the correct answer.

Δημοσιεύτηκε
Ηταν πολυ στεναχωρημενος και το εδειχνε.

Δε ξαναπατησα στο αστεροσκοπειο.

Αλλα το μικροβιο καταφερε κι επεζησε 23 ολοκληρα χρονια.

Ευτυχως...

Δωσε του χαιρετισματα...............

Λυπάμαι που το ακούω. Είναι πολύ καλός καθηγητής και πάνω απ'όλα πολύ καλός άνθρωπος!

Θα του μεταβιβάσω τα......χαιρετίσματά σου!

p.s.Με την πρώτη ευκαιρία πέρνα μια βόλτα από το αστεροσκοπείο....ποτέ δεν είναι αργά :D

Οντως ειναι εξαιρετικος.Τον ειχα ξεχωρισει απο τοτε.Ευχομαι να συνεχισει να προσφερει για πολλα χρονια :D :D :D

Τα χαιρετισματα μου ειναι ειλικρινη,φιλικα και ζεστα!!!Δικο μου ηταν το λαθος....

--------------------------------------------

Στο ερωτηματολογιο σου φιλε John-John δε συμπεριλαμβανεται το

(e) λαθη νεοτητας!!!

Το... μικροβιο απεδειχθη Μαθουσαλας κι εγω ενας αμυαλος νεος :)

Δημοσιεύτηκε
Στο ερωτηματολογιο σου φιλε John-John δε συμπεριλαμβανεται δε συμπεριλαμβανεται το

(e) λαθη νεοτητας!!! Το... μικροβιο απεδειχθη Μαθουσαλας κι εγω ενας αμυαλος νεος :)

=D> =D> =D> φίλε MaxFactor ! Βρήκες ...παράγοντα σωτηρίας και ...καλωπισμού !

[ και F-actor βέβαια! για Όσκαρ!]

Δημοσιεύτηκε
ifikratis μην φοβασε,!!! αν φοβασε δεν κανεις τιποτα πρεπει να ρισκαρης σε τουτη την απονη ζωη ζτουπ ](*,) γιατι θα τα βρεις σκουρα ..καπoiοι τυφλωθηκαν για να μπορεις εσυ να κοιτας με ασφαλεια τον ηλιο,μην φοβασε ](*,) η μηπως γενικως εχεις φοβιες αν ειναι ετσι τοτε πρεπει να ζητησουμε την βοηθεια του mastrovox ελα θελω ΠΑΤΕΝΤΑ :idea: κατα της φοβιας :-k :-k :-k :-kΤωρα που τα λεμε εχω και εγω μια φοβια οτι εκει που τραβαω φωτο και αλλαζω ανταπτορες μην μου πεσει η μηχανη απο τα χερια αφου το βλεπω στον υπνο μου και βλεπω οτι γυρο απο το τηλεσκοπιο βαζω μαξιλαρια μπουχου χου :cry: :cry: :cry: .ξεκολα ifikratis :D :D

:D [DARK DARK SKY BY DARK NEBULA

http://www.spartastronomy.gr/

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητε maxplanc η γνωστη εχουνε εμεις δεν εχουμε !!

Αληθεια Βασιλη προηγουμενως διαβαζα το προηγουμενα ολα αυτα που ξεκινησαν απο μια διολησθηση και φτασαμε να μην ξερουμε αν ο ανθρωπος εκανε τον πολιτισμο η ο πολιτισμος τον ανθρωπο !!! :D :D

Α!! σκεψου μια ιστορια για τα προηγουμενα και ξεκινα να δεις τι θα γινει ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Δημοσιεύτηκε

Μια ιστορια που να αρχιζει απο τον Σειριο να συνεχιζει με λυκοσκυλα και να τελειωνει σε καποιο επαρχιακο ... βουλκανιζατερ!!!!

Φ ο β ε ρ η ι δ ε α ! ! ! :)

Spartian θα γινει το "ελα να δεις'!!!

Δημοσιεύτηκε

Μια σκεψη στο κουρασμενο μυαλο του captain eisteoloipanivlakes εκανε να λαμψει το προσωπο του .

Μηχανικε paliskatatakaname νομιζω οτι ειναι ωρα να βαλεις την ρεζερβα.

Σκεφτηκος ο paliskatatakanamε και με μια εκφραση που σε τρομαζει

αποκρεινεται στον captain

ασε captαιn ,,χμ δεν εχουμε.Τιιιιιιιιι!!

Αποκλειετε αφου θυμαμε καλα οτι πριν 4quark αλαξαμε καινουργιο λαστιχο και την βαλαμε στην θεση της .

Εχμ εχμ!!"ο μηχανικος paliskatatakaname"

θυμασε προχτες που ειχαμε μεθηση ,ε! και λοιπον απανταει ο captain ,

να λεει ο paliskatatakaname θυμασε που πεταγαμε πραγματα στην μαυρη τρυπα και γελαγαμε χιχι!. ΟΧΙ απαντα με μια εκφραση αποριας ο captain .

Να!! πεταξαμε και την ρεζερβα απαντα ο paliskatatakaname.ΜΑΑΑ αποκρηνετε ο captain εγω προχθεσ ημουν σε συμβουλιο με την διαστρικη δοιηκηση στον pangeablakeioys.ΩΧ!ναι εχεις δικιο με τον mpampi ειμουνα.συνεχεια σε λιγο

Δημοσιεύτηκε

Όταν ξαφνικα μπαινει στην γεφυρα η γιατρος

Η katsenaserapso

Με μια κινηση που κάθε θνητος θα εγνεφε για ένα βλεμμα της

Captain τι συμβαινει, γιατι κουναμε ετσι μηπως η μαγνητοσφαιρα

Μας τραβαει!!!

‘Μαυρα σκυλια που μας τραβαγανε’σκεφτεται οcaptain από μεσα του

Mηπως σου περισευη μια ρεζερβα ρωτα την katsenaserapso o captain

Μα captain με κοροιδευεται !!

Ο ιδρωτας στο μετοπο του captain αρχεισε να γινεται εμφανες γ,,ο τον

Γαλαξια μου τι κανουμε τωρα

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης