tasozz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2020 Καλησπέρα σε όλους!όπως γράφω και στον τίτλο αναζητώ το: SW DOBSONIAN TRUSS 130mm Heritage ή το SW DOBSONIAN 6″ Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.Τάσος
corfu Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2020 Κατέχω το skywatcher 150mm με το σύστημα az goto +synfiaz wifi adapter χωρίς το (synscan v3) αλλά είναι το ίδιο λειτουργικο με τον ανταπτορα συν το πρόγραμμα synscan pro
tasozz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2020 Κατέχω το skywatcher 150mm με το σύστημα az goto +synfiaz wifi adapter χωρίς το (synscan v3) αλλά είναι το ίδιο λειτουργικο με τον ανταπτορα συν το πρόγραμμα synscan proΚαλησπέρα,Ενδιαφέρον. Μπορώ να έχω τιμή και φωτός; Ευχαριστώ!Τάσος
corfu Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2020 Kαλησπερα. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να στειλω φωτογραφιες. Στελνω μια αλλα δεν γνωριζω αν θα ειναι σωστη. Η τιμη του ειναι 400 ευρω με τα εξοδα αποστολης δικα μου. Θα ηθελα να μου αναφερεις ποια ειναι η δικη σου προσφορα.Το κυριως σωμα ειναι αγορασμενος πριν απο μια βδομαδα.Ο τριποδας ειναι απο αλλο τηλεσκοπιο που ειχα.Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα