corfu Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2020 Αγαπητοί αστροπαρατηρητες, θα ήθελα να με πληροφορησετε αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με το αναφερόμενο τηλεσκόπιο, αν αξίζει να το αγοράσω με σκοπό την αστροφωτογραφια και όχι μόνο. (κόστος 320€) .
giannisk84 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2020 Καλησπέρα φίλε. Εχω το ED72 SKYWATCHER αλλα αγόρασα μεγαλύτερο και το πουλάω. Ειναι σε άριστη κατάσταση. Αν σε ενδιαφέρει ενημέρωσέ με. Ευχαριστω πολυ Γιαννης
tsexof Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2020 Και εγώ κατέληξα στην αγορά του 80 evostar.. Τελικά για λόγους περιέργειας ποια η εμπειρία σου από το 72;
giannisk84 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2020 για φωτογραφια ειναι ωραιο. Για παρατηρηση οχι και τοσο
miltoskk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2020 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2020 καλησπερα τραβηχτηκε με ed72 reducer tsred279 και zwo asi 1600 mono
corfu Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2020 καλησπερα τραβηχτηκε με ed72 reducer tsred279 και zwo asi 1600 mono Καλημέρα η φωτό είναι καταπληκτική. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχω το evostar 80mm. Κατά την δική σου άποψη θα μείνω ευχαριστημένος στον τομέα της παρατήρησης και της αστροφωτογραφια ς; Σευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα