kostas kabala Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 Υπάρχει καπάκι για πούλημα για το sw 80? Που μπορώ να βρω? Υπάρχει κάποια άλλη λύση? Πλανητάριο - flo δε μου απάντησαν. Το πέρασε η μάνα μου για τασάκι? Για πιατακι γλαστρας? Το εξαφάνισε και δεν το βρίσκω.....
kostas kabala Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2020 Πρέπει να έχω τις διαστάσεις του ή κανένα σχέδιο .
qforce Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2020 Καλημέρα, αυτό πρέπει να κάνει αλλά είναι λίγο τσουχτερό,https://www.astroshop.eu/dust-covers/astrozap-aluminium-dust-cap-for-orion-ed-80-100/p,12268αν έχεις πρόσβαση σε 3dprinter και βασική γνώση σχεδιασμούθα μπορούσες να φτιάξεις ένα με κόστος ούτε 1€.Ίσως να υπάρχει και έτοιμο στο ίντερνετ κάποιο σχέδιο και να χρειαστείςμόνο εκτύπωση. Γιώργος Καράντζαλος
kostas kabala Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2020 Έχουμε στο σχολείο 3d εκτυπωτή , αν βρω τις διαστάσεις οκ τότε.
mad Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2020 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2020 Μέτρα την διάμετρο από το σκίαστρο στον φακό μπροστά και φτιάχτο να μπαίνει σφηνωτό.(Να αγκαλιάζει το σκίαστρο). Άν δεν μπορέσεις να το φτιάξεις στο σχολείο μπορώ να στο φτιάξω.
kostas kabala Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2020 okkkk αν δε γινει στο σχολείο σου λέω να το προσπαθήσειςthankssssssss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα