Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Κοίτα, είναι αναντικατάστατο εργαλείο και δύσκολα μπορώ να φανταστώ κάποιος να θέλει να το δώσει, ούτε εγώ θα το έδινα, μου έχει φανεί τρομερά χρήσιμο.

Θα σου πρότεινα ωστόσο να δεις και την νέα έκδοση του που είναι κάπως βελτιωμένη με φωτιζόμενους τους ομόκεντρους κύκλους, όχι από μπαταρίες όμως με εσωτερικό φωτάκι, αλλά από φωσφορίζον υλικό! Για πέντε λεπτά μένουν φωτεινοί μέχρι να τους ξανά ρίξεις φως για τους «φορτίσεις». Αυτό βέβαια αν θες να κάνεις την διαδικασία σε λιγοστό φωτισμό.

Ενδιαφέρον ..

Αν δεν στο προσφέρει κάποιος εδώ, αυτό είναι link απευθείας για τον κατασκευαστή, Concenter RAY

http://www.spheretec.de/10047b.php

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα Τάσο!

Όντως πρέπει να κάνει καλή δουλειά, απλό σαν σύλληψη και ακριβές, κυρίως για την ευθυγράμμιση του 2οντος ως προς τον εστιαστή. Για αυτό το θέλω άλλωστε, μια και έχω αρκετές δοκιμές και project που θα τρέξουν, θέλω να απλοποιήσω ίσως την πιο χρονοβόρα παράμετρο ευθυγράμμισης.

Έχω επικοινωνήσει ήδη με τον κατασκευαστή απλά σκέφτηκα μήπως έχει ξεμείνει σε κάποιον που πήρε τον δρόμο των διοπτρικών...

8)

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ, αγοραστηκε!

8)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης