maxplanck Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Φιλοι του AstrovoxΟσοι ταξιδεψατε και οσοι θα ταξιδεψετεΝα πατε στο καλοΗσυχους ουρανους και ησυχες θαλασσες σας ευχομαστε.Ολοψυχα.Να γυρισετε γεροί και... ΣΟΦΟΤΕΡΟΙΚαλο ταξιδι αστροφιλοι
Heal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Να σαι καλα Βασίλη! Μου αρέσει η ευχή σου, το ωραίο και το σοφό μάλλον συγγενεύουν. Αντε με το καλό στο Καστελλόριζο!
johndouk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Και ούτε ένα σύννεφο να μη σκιάσει τις προσδοκίες σας... Astrophoto Album
maxplanck Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Ναι,καλε μου φιλεΑς τους ερθουν ολα βολικα!!!!!!Τοσο κοπο κανουν και τοσα ... εξοδα!
DeepBlue Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2006 Και.. δεν ειναι κ λιγα! Μακαρι να πανε ολα καλα.. Το ευχομαι κ εγω ολοψυχα Aut dosce, aut disce, aut discede(Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...)
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Βασιλη εμεις δηλαδη θα ειμαστε απο τους ΤΥΧΕΡΟΥΣ που θα παραμεινουμς στα πατρια??? Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
maxplanck Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Προφανως φιλε μου....Ουτε ταλαιπωριες ουτε τιποτε...
Flashy Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Γεια μας εκλειψαδες!!! Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα