xXx Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Τι λέτε για μεμβράνες για την παρατήρηση της έκληψης? !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Διευκρινισε! Αν εννοεις Ηλιακα φιλτρα π.χ. Astrosolar κανενα προβλημα.. Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
xXx Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 ennow membranes pou mpainoun sto fako pano kai epitrepoun thn parathrhsh toy hliou !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
xXx Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 eida kati fotografies soy ths selinis poly wraies!Ti tileskopeio exeis? !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
xXx Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 mporw me ena 130 na parathrisw galaxies?pls help!A!Xerete an yparxei kanena programma gia epexergasia ston ypologisth??? !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
dark nebula Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Aγαπητε μπωρεις να γραψεις στα ελληνικα να καταλαβενουμε και τι λες 1΄φιλτρο για τον ηλιο ειναι το astrosolar σε Α4 το οποιο το αγοραζης και το κοβεις στα μετρα σου2 με το 130 μπωρεις να δεις και γαλαξιες π.χ ανδρομεδας που ειναι και ευκολος να τον βρεις3 υπαρχουν πολλα προγραμματα αν ενοεις επεξεργασια φωτογραφιαςτο photoshop απο τα καλητερα [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
skavak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Μιας και θα είμαι στην εργασία μου σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω ένα μικρό ζευγάρι κιάλια που έχω βάζοντας μπροστά τα γυαλιά που πήρα από τον παπασωτηρίου (Baader Astrosolar), είναι ασφαλές? Στάμος
dark nebula Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 ΟΧΙ φιλε μου γιατι δεν νομιζω να σου καλυψουν τους φακους πληρωςπροσεχε τα ματια σου [DARK DARK SKY BY DARK NEBULAhttp://www.spartastronomy.gr/
skavak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Θα χρησιμοποιήσω Bushnell 8x25 τα οποία καλύπτονται από τα γυαλιά (ο φακος) αλλιώς δεν θα ρωτούσα. Το θέμα είναι αν είναι ασφαλές. Στάμος
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Εγώ ακόμα δεν εχω καταλάβει ενα πράμα Γιατί δεν υπάρχουν άτομα στην μεγάλη πλειοψηφία της έκλειψης που να αρκέζονται με την παρατήρηση αυτού του υπέροχου φαινομένου δια γυμνού οφθαλμού.Το θεωρώ εξίσου καταπληκτική εμπειρία μιας και κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα,μπορείς να απολαύσεις αυτό το θέαμα μόνο έχωντας ενα ασφαλές ζευγάρι γυαλιών.
skavak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2006 δια γυμνού οφθαλμού. Φαντάζομαι ότι εννοείς να γίνει με της απαραίτητες προφυλάξεις το «δια γυμνού οφθαλμού» χωρίς μέσο παρατήρησης (πχ τηλεσκόπιο, κιάλια.). Στάμος
indyone Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Εγώ ακόμα δεν εχω καταλάβει ενα πράμα Γιατί δεν υπάρχουν άτομα στην μεγάλη πλειοψηφία της έκλειψης που να αρκέζονται με την παρατήρηση αυτού του υπέροχου φαινομένου δια γυμνού οφθαλμού.Το θεωρώ εξίσου καταπληκτική εμπειρία μιας και κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα,μπορείς να απολαύσεις αυτό το θέαμα μόνο έχωντας ενα ασφαλές ζευγάρι γυαλιών. Εμένα πάντως δεν μου αρκεί.... Άλλο να βλέπεις μια "κουκίδα" στο ουρανό, και άλλο μέσα από ένα τηλεσκόπιο έναν μεγάλο ηλιακό δίσκο!!! Νίωθεις ότι είσαι πιο κοντά του...
Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Φιλε xXx σε ευχαριστω για το σχολιο..παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μην κανετε επικυνδινες προσπαθειες προς Θεου! αντι τουτου αν ειστε Αθηνα πηγαινετε στο Ηλιοπαρτυ στο πανεπιστημιο..Μην παιζετε με τα ματια σας.. Για τις μεβρανες που λες xXx δεν καταλαβα ακομα τι εννοεις..μονο αν ειναι πιστοποιημενα ασφαλες (οχι απο τον πωλητη αλλα απο την εταιρεια και απο χρηστες) να χρησιμοποιησεις κατι τετοιο.. Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
xXx Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Εννοώ μεμεβράνη Baader Astrosolar! !Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
DeepBlue Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Φυσικα κ το Astrosolar ειναι απολυτα ασφαλες με την προυποθεση να φτιαχτει καταλληλα ολοκληρωμενο φιλτρο με αυτο. Δες εδω http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2235 Οσο για την θεαση του ηλιου μεσα απο κιαλια και με την βοηθεια των γυαλιων εκλειψης φιλε skavak θα σου ελεγα κατηγορηματικα ΟΧΙ.. Aut dosce, aut disce, aut discede(Ή δίδαξε, ή μάθε, ή φύγε...)
skavak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2006 OK, θα το δώ με τα Baader Astrosolar γυαλια μονο. Ευχαριστώ Στάμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα