Michalis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Με την ευκαιρία της έκλειψης και τον 'ντόρο' που δημιουργήθηκε περί των ηλιακών φίλτρων, έχω κάποιες απορίες τις οποίες θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Αφού διάβασα κάποιες προηγούμενες συζητήσεις έχω τις ακόλουθες ερωτήσεις: 1. Από ότι καταλάβα για να δω granulation , prominences κ.τ.λ πρέπει να έχω φίλτρο Ηα. Αυτό είναι πάντα γυάλινο? Κοστίζει πάντα τόσο ακριβά?? 2. Με το φίλτρο της ΝD-5 της BAADER μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο ειδικό προσοφθάλμιο έτσι ώστε να δω αυτά που βλέπω με το Ηα? Τι εννοώ: Το φίλτρο της BAADER απλώς περιορίζει την ένταση του εισερχόμενου φωτός και απορροφά τις βλαβερές UV ακτίνες (ξέρει κανείς ποιες συχνότητες αφήνει?). Υπάρχει προσοφθάλμιο Ηα που σε συνδιασμό με τον συγκεκριμένο φίλτρο να μου δίνει τις εκπληκτικές εικόνες του PST ? Ίσως να φανεί χρήσιμο αν συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον Ήλιο σε ένα ξεχωριστό topic έτσι ώστε οι μελλοντικές αναζητήσεις να γίνονται ταχύτερα ? (Just an idea ) Φιλικά Μιχάλης Δωρεάν ενέργεια για όλους...Φτάνει πια η εξάρτηση από το πετρέλαιο.
Michalis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Και ένα καλό site για πληροφορίες: http://www.sungazer.net/resources2.html#Solar_Information_ Δωρεάν ενέργεια για όλους...Φτάνει πια η εξάρτηση από το πετρέλαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα