DimitrisT Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2021 Πωλείται η Ισημερινή στήριξη EQM-35 PRO SynScan.
Antonis.karou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2021 Δεν διαθέτει Go-To η συγκεκριμένη?
DimitrisT Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2021 Ναι φίλε μου διαθέτει.
DimitrisT Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2021 Δεν διαθέτει Go-To η συγκεκριμένη? Ναι φίλε μου διαθέτει.
DimitrisT Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2021 Μείωση τιμής 600 Ευρώ.
Get-those-stars Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2021 Χριστός Ανέστη και χρόνια σας πολλά!! Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά ....μήπως και βρω χρόνο να το χρησιμοποιήσω Θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι πλήρες όπως πωλείται; ....κεφαλή + αντίβαρα + SynScan + νομίζω μια πράσινη βάση (μόλις τώρα λέω να ξεκινήσω με τα το σπορ... ) Επίσης μήπως έχετε και DSLR mount μαζί; Με εκτίμηση, Παναγιώτης
DimitrisT Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2021 Χριστός Ανέστη και χρόνια σας πολλά!! Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά ....μήπως και βρω χρόνο να το χρησιμοποιήσω Θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι πλήρες όπως πωλείται; ....κεφαλή + αντίβαρα + SynScan + νομίζω μια πράσινη βάση (μόλις τώρα λέω να ξεκινήσω με τα το σπορ... ) Επίσης μήπως έχετε και DSLR mount μαζί; Με εκτίμηση, Παναγιώτης Καλημέρα και χρόνια πολλά, ναι είναι πλήρης. Η βάση είναι μαύρη και έχει και dslr mount μαζί.Η βάση είναι κρατημένη. Αν αλλάξει κάτι θα σε ενημερώσω. Ευχαριστώ.
Get-those-stars Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2021 OK.Τότε EUR 650 από εμένα!Καλή συνέχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα