raxxla Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2021 Τις τελευταίες μέρες δουλεύω ένα project για ένα πολυ-λειτουργικό smart box βασισμένο στο Arduino. Επειδή έχει προκύψει η ανάγκη για πολλαπλές συνδέσεις και καλωδιώσεις, θέλω να ρωτήσω αν κάποιος φίλος έχει χρησιμοποιήσει υπηρεσία εκτύπωσης PCB ή/και συναρμολήγησης με SMD εξαρτήματα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.Η σχεδίαση έχει γίνει με το EasyEDA οπότε (θεωρητικά) μπορώ να παρέχω τα gerber files. Κυρίως θέλω τη γνώμη σας αν αξίζει τον κόπο (οικονομικά) ή καλύτερα να την φτιάξω χειρωνακτικά (είχα πειραματιστεί πιτσιρικάς). Απλά θα είναι δύσκολο να πετύχω την λεπτομέρεια και την ποιήτητα μιας μηχανής παραγωγής. ΦιλικάΗλίας Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
qforce Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2021 Καλημέρα, έκανα πρόσφατα παραγγελία από εδώhttps://jlcpcb.comΗ παραγγελία έγινε 25/03, παρέλαβα 19/04, λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω προλάβει να τις ελέγξω αλλά εκ πρώτης η ποιότητα φάινεται πολύ καλή. Το κόστος είναι πολύ χαμηλό αλλά θέλει 5 πλακέτες ελάχιστη παραγγελία. Γενικότερα συμφέρει να μαζέψεις 2-3 projects μαζί που σε ενδιαφέρουν με φίλους και να τα παραγγείλετε μαζί. Γιώργος Καράντζαλος
raxxla Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2021 Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!Έχω δει τις διαφημίσεις του συγκεκριμένου site αλλά αλλιώς είναι να ακούς τα λόγια κάποιου που έχει ήδη κάνει χρήση. Θα το επιχειρήσω όπως και να ‘χει, τουλάχιστον για την εμπειρία.Επ΄ ευκαιρίας, αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει να συντονιστούμε! ΦιλικάΗλίας Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
StamosP Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2021 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2021 Καλησπέρα Ηλία!Έχω παραγγείλει και γώ 2 φορές από αυτο το κατάστημα, η δουλειά τους είναι άψογη και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Σταμάτης-https://www.astrobin.com/users/Stamos/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα