Ifikratis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Ποιά η γνώμη σας για το βιβλίο αυτό; Το είδα στον Παπασωτηρίου και μου άρεσε. Αξίζει να το αγοράσω, και τι νέο θα μάθει κανείς σε αυτό το βιβλίο; IK Observing System
vossinakis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Αρκετά καλό είναι το συγκεκριμένο βιβλίο. Δεν είναι τόσο σημαντικό το τι θα μάθεις απ΄αυτό (μαθαίνεις αρκετά πάντως) αλλά το ότι λόγω του μικρού του μεγέθους είναι πρακτικότατο σαν οδηγός στην νυχτερινή σου παρατήρηση. Το μόνο πρόβλημα ειναι τα κόκκινα γράμματα στους χάρτες που δεν διαβάζονται με κόκκινο φακό. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι στις εξορμήσεις. Το δικό μου αντίτυπο υπεγράφη και απο τον κ. Pasachoff κατα την διαμονή μας στο Καστελόριζο Βοσινάκης Ανδρέας Βοσινάκης Ανδρέας
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Ηφηκρατη, Ειναι 100% ακριβως οπως τα γραφει ο Ανδρεας. Δεν πας εξορμησεις χωρις αυτο το βιβλιο. Ειναι γεματο με πληροφοριες και για τα χρηματα ειναι πολυ καλο. Και εμενα μου το υπογραψε ο Πασατσοφ στο Καστελοριζο. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2006 Το θεωρώ το απόλυτο βιβλίο για αρχαρίους αλλά και για προχωρημένους!!!Έχω τρεις εκδόσεις του: 1983, 1992, 2000.
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 Ποιά η γνώμη σας για το βιβλίο αυτό; Το είδα στον Παπασωτηρίου και μου άρεσε. Αξίζει να το αγοράσω, και τι νέο θα μάθει κανείς σε αυτό το βιβλίο; Λεω να πεταχτώ αυριο μια βολτα στον Παπασωτηρίου. Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Επίσης ο συγκεκριμένος συγγραφέας έχει γράψει και το παρακάτω βιβλίo: The Cosmos: Astronomy in the New Millennium το οποίο επίσης υπάρχει στον Παπασωτηρίου. Μήπως το εχει διαβάσει κανένας να μας πει εντυπώσεις?
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 Ξεθάβω το θέμα γιατί χθες το παρέλαβα και του έριξα μια ματιά! Καταπληκτικό βιβλίο με χάρτες 7ου μεγέθους(πολύ καλό για όποιον δεν έχει ένα χάρτη μεσαίου μεγέθους) ,μηνιαίους χάρτες, αναλυτικούς χάρτες Σελήνης, πολλές πληροφορίες για παρατήρηση των πλανητών και DSO ,και στο τέλος ένα λεξικό Αστρονομίας με βασικούς όρους.Μόνο μειονέκτημα το μικρό του μέγεθος. Και όλα αυτά με 11,5 ευρώ, απ'το http://www.bookdepository.co.uk/WEBSITE/WWW/WEBPAGES/homepage.php Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα