Andrianos Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2021 Καλησπέρα! Πωλείται λόγω αναβάθμισης εξοπλισμού o οπτικός σωλήνας 6' της Skywatcher STAR DISCOVERY (χωρίς το GOTO) αλλά με βάση από τηλεσκόπιο heritage truss 130mm που έχω για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεσκόπιο, μαζί δίνονται τα προσοφθάλμιά του 10mm, 25mm και o red dot ερευνητής του στα 300 ευρώ, καινούργιος, χρησιμοποιημένος τρεις φορές μόνο!! Νέα και τελική τιμή 250 ευρώ! Περιοχή Θεσσαλονίκη. https://www.planitario.gr/gr/star-discovery-p150i-goto-wifi.html[/b]
Andrianos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2021 Για να γίνει λίγο πιο ολοκληρωμένο πακέτο και να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, μαζί θα δώσω και μία βάση από τηλεσκόπιο heritage truss130mm που έχω.. Και νέα και τελική τιμή 250 ευρώ!
Andrianos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2021 Νέα μείωση τιμής και τελική αυτήν την φορά για να φύγει.. 250 ευρώ!!!.. φθηνότερο και από Τηλεσκόπιο 5'!!!
tsakalos77 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2021 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2021 Up με φωτογραφίες Καλησπερα! Σας εχω στειλει μηνυμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα