Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Προς τον έχοντα την ιδέα Δώσε στοιχεία για ξενοδοχεία και τιμές για να κανονίσουμε Συμφωνω!! Για να ξερουμε δηλαδη... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 λοιπόν επειδή έχει δίκιο ο Γιάννης το θέμα έχει πάρει διάσταση(και πολύ χαίρομαι γι αυτό) δώστε μου λίγο χρόνο να σας δώσω ακριβή στοιχεία(ονόματα, τηλεφωνα, τιμές)
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Αντε και αν ολα πανε καλα να το κανουμε και θεσμο... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
antony Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Κύριοι !!!Προς στιγμήν εφαντάσθην ότι ο απώτερος σκοπός σας εστί : Η Aντικατάστασις της αστρονομικής ένώσεως υπο άλλου φορέως με άτομα της πλήρους εμπιστοσύνης σας ... τύπου johnduck - marxplanck fotisR * ( όπου R Rebel επανάστασις .κ.λ.π. )Επαρασύρθην διότι εις τας αναφορας σας εγένετο λόγος περί αστρονομικών παρατηρήσεων και άλλων τινών.Αμέσως μετα όμως εξήλθα της (φαντασιώσεως ) που εντέχνως εβάλθητε να δημιουργήσετε στους εγκεφάλους των φτωχών ( που λέει ό λόγος ) πλήν τιμίων παρατηρητών βλέποντας την κάτωθι φωτογραφίαν που όπως γνωρίζετε η τρέχουσα αξία της υπερβαίνει τας χιλίας λέξεις "blackjanuaryout"
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 άντε μπράβο Αντώνη ! (έξω ένας )Να αραιώνουμε σιγά - σιγά ! (απ'τους γκρινιάρηδες) Astrophoto Album
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Πολυ φεγγαραδα...κανενα προβλημα!!! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
antony Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Α . Που θα μου πάει θα μάθω να μιλάω Ελληνικά σωστά!!!Β . Αυτες τις ημερομηνίες έρχομαι μόνο για masie παρτυ μετά συζύγου και εφήβου υιουΓ. Σάββατο 20/5 ανατέλει 2,15 το πρωι & Σάββατο 27/5 μας την κοπανάει τελείως ( απλή αναφορά κάνω ) ετσι και αλλιώς δεν παιρνετε χαμπαρι εσείς "blackjanuaryout"
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Λες να το μεταφερουμε για το τελος Μαιου? Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Κύριοι (και κυρίες):Καλό θα ήταν να βγάλουμε ένα πρόγραμμα σύντομα..... πριν τις αρπάξω από τη Μαρία για "αθέτηση εκδρομικών υποσχέσεων"... Μιας και πολλοί σκέφτονται να φέρουν τα ταίρια τους, είπα να το κάνω και γω!Έτσι όλοι οι... βλαμμένοι ερασιτέχνες σδρξ-Οτοκλιτσκλατσ-τσαφτσουφ να μπορούν να παρατηρήσουν άφοβα ενώ οι κυρίες αν βαρεθούν... θα κάνουν παρέα η μια στην άλλη!!! Μ'ένα σμπάρο δυο τριγώνια δηλαδή!!! (τώρα ο σμπάρος τι είναι, μη ρωτήσετε καλύτερα... )Αν με το καλό θέλετε συνάντηση, πείτε το σύντομα με ημερομηνίες...! ΥΓ:Αμαν, το ξύλο πλησιάζει! Αγάπη μου, να σου πω λίγο................................. . *@#@!!#$**&@#!!##%&!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 να σας πω την γνώμη μου σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις Αντώνη έχεις δίκιο ότι δεν πολυσκοτιστήκαμε για τις ουράνιες συνθήκεςγιατί όπως θα έγινε εύκολα κατανοητό, η πιο πάνω αναφερόμενη μάζωξηθα είχε πρωτίστως παρεϊστικο χαρακτήρα και θα έδινε την ευκαιρία σε"βλαμμένους" με την ίδια ασθένεια να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψειςγια την ασθένειά τους και τελικά (ναι θα το πω) να περάσουν καλά.Τώρα αν χρησιμοποιήσουμε και τα τηλεσκόπια που κάποιοι θα φέρουν (κι εγώ μαζί) ακόμα καλύτερα.Επίσης το σπίτι εκεί θα μείνει, εγώ επίσης (καρδιάς επιτρέπουσας) άρα θα έχουμε ένα σωρό ευκαιρίες ακόμαΑυτό ας το δούμε ως ... ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΑΣΤΡΟΒΟΞ 2006 Ως εκ τούτου, όπως θα κατάλαβαν οι εξυπνότεροι , προτείνω την μη μετακίνηση της ημερομηνίαςΠεριμένω απαντήσεις σύντομα
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Σε κάθε περίπτωση 1) Ξενοδοχείο - Πανσιόν "το Πέτρινο" - 50,00Ε δίκλινο διαθέτει 4 δίκλινα - 1 τετράκλινο φανταστικό πρωινό - δύο βήματα απ τη λίμνη τηλ 26960 34190 2) Ξενοδοχείο "Αροάνια" - 120,00Ε δίκλινο πολυτελές - παραδοσιακό - ξύλινο - πρωινό - δωμάτια με τζάκι τηλ 26960 35090 3) Ξενοδοχείο "Δρυάδες" - 110,00 - 115,00Ε πολυτελές - καινούργιο - δεν το ξέρω προσωπικά σε πολύ όμορφο μέρος τηλ 26960 34840 αν δεν αλλάξουμε ημερομηνία βιαστείτε γιατί ήδη κάποια δήλωσαν κλεισμένα!!! δείτε και http://www.athinorama.gr/travel/articles/default.asp?i=1517&c=travel http://www.greekhotel.gr/peloponnese/zarouchla.htm
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2006 Aγαπητοί Φίλοι προς άρσιν αμφιβολιών (υποβολιμιαίων ή μη), δηλώνω ότι εγώ ΗΔΗ έκλεισα δωμάτιο για το Σάββατο 6/5/06 ! Τώρα θα πάρω να κλείσω και ...τραπέζι ! Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ! Astrophoto Album
nicktremoulis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 φιλοι αστρο- εκλειψο- σεληνο- μουσο- κουκλο- (και οτι αλλο ) παρατηρητες νομιζω θα παιξει και ενας Παρνωνας το τριημερο της πρωτομαγιας. βεβαια τα παντα θα εξαρτηθουν απο 1)τον καιρο 2) ποσες αδειες με διανυκτέρευση θα κατορθωσω να αποσπασω απο τη λοχαγο μου http://tiemathasimera.blogspot.comhttp://parnonas1420.blogspot.comhttps://erasitexnisprogrammatistis.blogspot.com/
Aerogirl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Χαιρετίζω το Group (Hi Honey!! ) ! Εδώ Aerogirl (όπως έχετε καταλάβει!! ) Μια μικρή ερώτηση, αποφασίσατε τι θα κάνετε με τις κυρίες τελικά ή να κλείσω πτήση, να μου φύγει και εμένα η τρέλα ??? When once you have tasted flight, you will forever walk the Earth with your eyes turned skyward!!
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 καλά Foehammer είσαι απίστευτός!!!!!!! άμα πώ και γώ στη δικιά μου να γραφτεί στο Astrovox θα με πετάξει από το μπαλκόνι(ξέρει κ καράτε κ δε μπορώ να πώ τίποτα) Καλως ήλθες aerogirl
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 "μαυρη ζωνη" Εκτακτα!!!Θα εχω αντιπαλο... Ε δε μου το είπες να σε πλακώσω στα Αμπελάκια!!!(Τae Kwon Do, Aikido)
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 καλως ήλθες και από μένα πιστεύω ότι πρέπει να έρθεις και εσύ μιάς και, εκτός από ευχάριστη βόλταπου απ ότι φαίνεται θα κάνουν και άλλες κυρίες, σε τραβάει και το αντικείμενο από εμάς πάντως είσαι ευπρόσδεκτη ΥΓ ελπίζω το ύφος του παραπάνω μηνύματος να ήταν αρκετά σοβαρό, μετρημένο και σχετικό με την αστροπαρατήρηση
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Για καντε πισω εσεις οι δυο...grrrrrrr!!!! Welcome to the club honey... (Ορκιζομαι οτι εγω ειμαι αθωος και για ολα φταινε οι συγκεκριμενοι κυριοι εδωμεσα που με παρασερνουν!!! ) Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Aerogirl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Σας ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα… Shotokan karate – μαύρη ζώνη σε όσους ενδιαφέρονται! Για πληροφόρηση δεν πλακώνω κανένα στο ξύλο, μόνο μέσα στο ρινγκ! Αγάπη μου, ποιος παρασέρνει ποιον ??? When once you have tasted flight, you will forever walk the Earth with your eyes turned skyward!!
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 απ ότι βλέπω μπαινοβγαίνετε εκ περιτροπής απ τον ίδιο υπολογιστή!πολύ γλυκό! LOVE IS ... να μοιράζεσαι τον υπολογιστή σου!! ΥΓ ωχ παρέκλινα του σωστού ύφους
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 ender...ειμαστε και οι δυο στην δουλεια, οποταν εγω απ' το δικο μου και η Καρολινα απ' το δικο της... (ευτυχως ακομα οι μαστοροι δεν πηραν χαμπαρι..) Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 α κρίμα και είχα ήδη ετοιμάσει ιστοριούλα (φτου, φτου αμάρτανα) ΥΓ shotokan karate ή shutokan kai soutospan (το κεφάλι)???????
PapGeo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Καλώς ήλθες Aerogirl! Shotokan karate – μαύρη ζώνη σε όσους ενδιαφέρονται! Από ποιό δάσκαλο και με ποιό προπονητή? (Τώρα θα τα μάθουμε όλα! ) Οος! PapGeo
Aerogirl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Πες εσύ την ιστοριούλα… When once you have tasted flight, you will forever walk the Earth with your eyes turned skyward!!
Aerogirl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Sensei Καρεκλάς...ΟΣΣΣ!! Εσύ?? When once you have tasted flight, you will forever walk the Earth with your eyes turned skyward!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα