Aerogirl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Τι ζώνη?? When once you have tasted flight, you will forever walk the Earth with your eyes turned skyward!!
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Λοιπον εδω και τωρα!! AeroGirl VS PapGeo !! Εισητηρια εδω... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Aerogirl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 δέχομαι την πρόσκληση!!! When once you have tasted flight, you will forever walk the Earth with your eyes turned skyward!!
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΟ ASTROVOX Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
ΛΑΖΑΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 παιδια μια επαληθευση για να μπορεσω να κλεισω και γω. αν βεβαια θελετε να προσελθει αλλος ενας πιστος στην παρεα.η συναντηση ειναι 6 & 7 μαιου. σωστος
Aerogirl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Το καράτε δεν είναι βία έτσι PapGeo, είναι Self-defence!!hehehe.... When once you have tasted flight, you will forever walk the Earth with your eyes turned skyward!!
PapGeo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Λυπάμαι, δεν θα δεχθώ την πρόσκληση, γιατί δεν παίζω για χρήματα, θα χαλάσουμε και την εθιμοτυπία. Εξάλλου, κάποιος δεν είπε ότι, τις γυναίκες δεν τις χτυπάμε ούτε με ένα τριαντάφυλλο?!!! Μπορούμε όμως αν τελικά κάπου βρεθούμε να κανονίσουμε καμιά προπόνηση! Αγάπιε, δεν θα είναι βία, θα είναι μια πολεμική χορογραφία… Αν βέβαια το αναγάγεις σε αστρονομικό επίπεδο, θα είναι κάτι σαν… σύγκρουση γαλαξιών! Φιλικά (και πάντα καλοπροαίρετα) PapGeo
Aerogirl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Σωστός...!!τι ζώνη έχεις και πόσα χρόνια κάνεις?? When once you have tasted flight, you will forever walk the Earth with your eyes turned skyward!!
PapGeo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Self-defence και όχι μόνο, αγαπητή μου φίλη. Είναι τρόπος σκέψης και ζωής!
Aerogirl Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Αγάπη μου, πού χάθηκες?? When once you have tasted flight, you will forever walk the Earth with your eyes turned skyward!!
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Είναι τρόπος σκέψης και ζωής! Συμφωνω!!! Ειμουν στην διπλα συζητηση... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Λάζαρε είναι όντως 6-7/5 Ενας ακόμη πιστός στο σακούλι ...
ΛΑΖΑΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 ωραια ρε παιδια, να τα πουμε και απο κοντα. γιατι στο καστελλοριζο δεν τα καταφεραμε. λοιπον παιρνω τωρα να κλεισω.
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Άντε μπράβο ρε παιδιά, γιατί τόση ώρα δεν τολμούσα να μπώ να γράψω κάτι, μή φάω ...καμμιά αδέσποτη !!! καράτε, βαράτε, κουγκ φου στου κουφού ... Astrophoto Album
ΛΑΖΑΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 παιδια πηρα και εκλεισα και μου ειπε οτι ηδη εχουν κλεισει απο μια ομαδα απο το αστεροσκοπειο........ και του λεω μεσα ειμαι και γω. :D σωστος ο νεος
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Λάζαρε από ποιο αστεροσκοπείο είσαι;;; εγώ πάντως είμαι από το ΔΑΠΔΙΟΛΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΝ ΠΑΤΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΜΕΛΗ Παρακαλείστε όπως κατά την εγγραφή σας στο Συμπόσιονδηλώσετε το αστεροσκοπείον προελεύσεώς σας ίνα κατάτην κατανομή των θέσεων της τραπέζης τηρηθεί αυστηράγεωγραφική κατανομή
FotisR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2006 Εγώ και ο Δουκουμό ανήκουμε στο νεοϊδρυθέν Γ.Α.Α (Γαστρονομικό Αστεροσκοπίο Αθηνών)!Πολλά υποσχόμενο... Σε παρακαλώ όμως βάλε με μακρυά του για να προλαβαίνω να τσιμπάω τίποτα. Κινήται με ταχύτητες που πλησιάζουν αυτές του διαστημοπλοίου του Rebel Μπάμπη! Tελικά ρε παιδιά για ξύλο ή για φαΐ πάμε γιατί μπερδεύτηκα... Κάτι πήρε το μάτι μου για παρατήρηση-φωτογραφία αλλά... μπα...δε...εε?
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Φώτη τα είπες όλα, θα φάμε ξύλο και κάποιοι θα παρατηρούν (αν θα βγάζουν και φωτό δεν ξέρω, τραβηγμένο μου ακούγεται)
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 σας κοινοποιώ ένα μήνυμα προς όλους τους συνδαιτυμόνες: "γειά σας είμαι η nasoyko από το Gomenaki - Japan θα είμαι και εγώ εκεί για το ΣΚ ανήκω στον G.A.M.O.T.O.U.(Gomenaki Amatorial Massive Observation Telescope Owners Union) sayonares"
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Καλημέρα!!Τελικά για ποιές ημερομηνίες μιλάμε??? ΟΕΟ??? ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Καλημέρα!!Τελικά για ποιές ημερομηνίες μιλάμε??? ΟΕΟ??? Σα 6 & Κυ 7 Μαϊου(διαβάζουμε και λίγο Αργύρηηηηηηηη...) Astrophoto Album
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Κάνω και άλλη δουλειά φίλε Γιάννη???.... Έχω διαβάσει 300 νέες δημοσιεύσεις και δεν έχω τελειώσει ακόμα...Γράφετε με απίστευτη συχνότητα!! Αν κατάλαβα καλά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα ανεβούμε Πάρνωνα???Η τα έχω κάνει πλέον σαλάτα και άλλα λέτε άλλα καταλαβαίνω??? ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα