nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Έχθες τα ξημερώματα βγήκα λίγο έξω απο το σπίτι μου και έμεινα άναυδος μπροστά στην σαγινευτική γοητεία της πανωραίας (μετά απο την σελήνη πάντα).Όσο και αν σας φένεται παράξενο δεν την έχω ξαναδεί ποτέ (ή δεν το θυμάμαι) Ήταν επίσημα η πρώτη συνάντηση Πραγματικά φάνταζε τόσο λαμπρή που έτρεξα πίσω σπίτι μου για να πάρω την ψηφιακή.Η λήψη έγινε στις 5:50 με Canon PowerShot A400 όταν ήταν χαμηλά στον ορίζοντα.Ουσιαστικά κράτησα δυο απο τις καλύτερες με την δεύτερη με μεγαλύτερο είδωλο αλλά σαφώς με πολύ Noise.
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Αυτό πάνω από τον φράχτη είναι ΑΤΙΑ ; Πραγματικά είναι πανέμορφη, γι' αυτό κ την λένε Αφροδίτη. Μπορώ να την βλέπω συνέχεια. Το φως της κ το χρώμα της είναι εκπλητικά την ώρα της Αυγής κ σε οδηγάνε αλλού, σε άλλους κόσμους. Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Δίπλα πάλι είναι η Αφροδίτη σε μεγαλύτερο είδωλο που όπως είπα διακρίνεται και πολύ Noise.Πραγματικά είναι υπέροχη και άξιζε η αναμονή ως τα άγρια χαράματα Όμως πότε μπορούμε να την διακρίνουμε το απόγευμα Τον χειμώνα όταν βραδιάζει και νωρίς Τι να πω...μου φένεται δεν την πιάνω πουθενά
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Και μόνο που λές 5:50 το πρωί nickthegreek13_7 λέει πολλά !!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
dimidour Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Σήμερα για παράδειγμα θα ανατείλει στις 5:08.... Πως να την δει κάποιος που ο ορίζοντάς του είναι πολυκατοικίες; Όταν θα είναι σε ορατό σημείο θα έχει πια ξημερώσει.... Και εγένετω φως....
tomhel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2006 Που να την εβλεπες πριν απο καμοια 20 μερες....Πιο νοτια και πιο ψηλα στον ουρανο γυρω στις 05:30 ( τετοια ωρα ξεκιναω για την δουλεια ) λαμπερη και πανεμορφη..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα