Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

αγαπητέ nick

τι ερώτηση είναι αυτή;

παρακολούθησε τα μαθήματα σχετικότητας του maxplanck στο

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3040&start=45

και θα δεις ότι ο χρόνος είναι σχετικό μέγεθος, εξαρτάται από την ταχύτητα

με την οποία κινείται ένα σώμα

έτσι και ο χρόνος που μετρά μία γυναίκα μεταβάλεται με την ταχύτητά της

και ενώ για σένα έχουν περάσει 30 χρόνια για αυτή έχουν περάσει μόλις 3!!

εγώ και εσύ βέβαια δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί οι ταχύτητες των

ανδρών είναι αμελητέες

Δημοσιεύτηκε

Κυριοι (nick και ender)

κατα την ωραν ταυτην, βρισκεται σε εξελιξη ενα ακρας σπουδαιοτητος πειραμα, στο οποιο εχω την τιμη (οπως ηδη εχετε καταλαβει )να λαμβανω μερος.

Μην εκπλαγειτε λοιπον καθολου , αν λειαν συντομως το νομπελ Φυσικης απονεμηθει σε Ελληνα επιστημονα !?!

Παρακαλώ όπως το θέμα κλείσει εδώ. Ας αφησουμε την Επιστημη να μιλησει...

Ευχαριστω.

Υ.Γ : Απο δω και στο εξης οι ερωτησεις επι προσωπικου θα απαντιουνται μονο κατοπιν συγκαταθεσεως του κηδεμονα μου!!!

Δημοσιεύτηκε
Δεν είσαι κάπως μεγάλη για να χρειάζεσαι συγκατάθεση κάποιου κηδεμόνα???Τι να πούμε και εμείς δηλαδή!!!!Τι είδου πείραμα είναι αυτό που θα σας χαρίσει το nobel???
!Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
Δημοσιεύτηκε

aAaxXx xXx ! ευτυχως που παρακάλεσα να κλείσει το θέμα εδώ ! :mrgreen:

Αν έχεις την καλοσύνη και τη διάθεση ξαναδιάβασε ολη τη δευτερη σελίδα απ την αρχη. Εκει ειναι ολες οι απαντησεις που θελεις :)

Αν πάλι δεν καταλάβεις, τότε θα σου απαντησω σε προσωπικό μηνυμα.... για να σου εξηγησω και 5 πράγματα για το σαβουαρ βιβρ αλλα και τη θεωρια της σχετικης ηλικιας των γυναικων... αλλιώς προβλέπω ο Κυριος Maxplanck να σε "αφηνει" στην ίδια τάξη ! :mrgreen: :-note

Δημοσιεύτηκε
Ουπθ!!Κατάλαβα!!ΣΥΓΝΩΜΗ!!Πιστεύω πως θα μάθω μεγαλώντας!!Οκ δεν πρόκειται να το συνεχίσω άλλο αυτό το θέμα!!
!Μ΄ένα τηλεσκόπιο κι εγώ ψάχνω το δρόμο να βρω το μακρινό!
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Αγαπητές φίλες και φίλοι

δεδομένου ότι ο λόγος για τη σκόνη της Σελήνης, ανακοινώθηκε από τη NASA ότι το έδαφος της Σελήνης γενικότερα είναι πλούσιο σε οξυγόνο, το οποίο βέβαια είναι δεσμευμένο με τη μορφή οξειδίων διαφόρων χημικών στοιχείων.

Αυτό το οξυγόνο μπορεί να γίνει αναπνεύσιμο από τους μελλοντικούς αστροναύτες που θα επισκευθούν το φυσικό μας δορυφόρο και ο τρόπος μάλλον έχει βρεθεί....

Περισσότερα εδώ: http://science.nasa.gov/headlines/y2006/05may_moonrocks.htm?list845072

Φιλικά Γιώργος O:)

1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης