george mic Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2021 Γεια σε Όλους . Επιτρέψτε μου να παρουσιάσω μια κατασκευή νευτώνειου τηλεσκοπίου που έχω κάνει, ακολουθώντας τις οδηγίες της ομάδας stellafane . Δεν είναι η φοβερή κατασκευή όμως με βοήθησε να κατανοήσω αρκετά την θεωρεία πιάνω στο νευτώνεια, το βασικότερο να ευθυγραμμίζω τα οπτικά μέρη. Πρέπει να ευχαριστήσω και τον Στέφανο Σοφολόγη για την ακούραστη διάθεση να με βοηθάει συνεχώς. Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από την κατασκευή, Τι βλέπω ... 3
diorip Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2021 Μπράβο, ωραία κατασκευή! Μπορείς να προσθέσεις μια βασούλα για προσοφθάλμια και επίσης με ένα ποτηροτρύπανο θα αφαιρούσα υλικό από τη βάση για μείωση βάρους. Πάρα πολύ ωραία, πάμε τώρα για μεγαλύτερο; Κάπου έχει πάρει το μάτι μου κάποιο σετ καθρέφτη στις αγγελίες...😈
george mic Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2021 Ευχαριστώ, ευχαριστώ και για την συμβουλή δεν το σκέφτηκα να αφαιρέσω υλικό που δεν είναι χρήσιμο. Για μεγαλύτερη διάμετρο, δεν το έχω βάλει ακόμα μέσα μου.
GALEX Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2021 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2021 Συγχαρητήρια! Πολύ ωραίο! Τον εστιαστή τον έφτιαξες μόνος σου; Γιώργος Αλεξίου
george mic Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2021 Όχι μου τον έδωσε ένας φίλος. Αλλά μπορεί να φτιαχτεί εύκολα, σχετικα, με υδραυλικά εξαρτήματα. Υπάρχουν οδηγίες στο διαδίκτυο. Ευχαριστω για το ενδιαφέρων.
fotispigi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2022 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2022 Τον πρωτευον τον ειχες η τον αγορασες? αν τον αγορασες απο που και ποσα αν επιτρεπεται?
george mic Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2022 (επεξεργάστηκε) καλήμερα σου έστειλα μια τυχαία διεύθυνση, πρόσεχε τους φόρους, καλύτερα πάρε κάτι από την κοινή Ευρωπαϊκή αγορά. Διάβασε και τις οδηγίες που δίνει αυτή η κοινότητα ναι πολύ χρήσιμες. https://stellafane.org/tm/dob/ota/primary.html Το επεξεργάστηκε Ιανουάριος 31, 2022 ο george mic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα