Jump to content

Ολική έκλειψη ηλίου 8/4/24


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!Ονομάζομαι Δημήτρης Σωτηρίου Έχω βάλει ως στόχο να παρατηρήσω και να φωτογραφίσω την επερχόμενη ολική έκλειψη ηλίου τον Απρίλιο του 2024! Θα είναι η πρώτη μου φορά που θα επιχειρήσω κάτι τέτοιο και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να συμμετέχω και εγώ σε κάποιο γκρουπ που θα κάνει αυτό το ταξίδι στο Μεξικό ή στην βόρεια Αμερική για να μην το κάνω μόνος μου. Ίσως είναι νωρίς ακόμα αλλά σκέφτομαι μήπως όσοι είναι να πάνε αρχίσουν από τώρα να οργανώνονται με τα διαδικαστικά. Θα χαρώ πολύ να συμμετάσχω σε κάποια ομάδα. Κάποιοι από εσάς θα με ξέρουν μέσω fb ή θα θα έχουμε γνωριστεί σε κάποια από τις πανελλήνιες εξορμήσεις που έχω συμμετάσχει. Ευχαριστώ πολύ! 

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

  • 1 έτος αργότερα...

Καλησπερα! και εγω αναρωτιομουν αν θα γινει κατι τετοιο. Υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι ειδη στις ΗΠΑ τοτε και σκεφτομουν αν υπαρχει κατι συντονισμενο να συμμετεχω και εγω ή αν μπορω να βοηθησω με καποιο τροπο!

Μπαμπης,

Who are we? We find that we live on an insignificant planet of a humdrum star lost in a galaxy tucked away in some forgotten corner of a universe in which there are far more galaxies than people.

Carl Sagan

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης