Jump to content

Η εμπειρία μου μέχρι τώρα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, θα ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη αν αυτό το θέμα το έβαλα σε λάθος σημείο.

Πριν καιρό αποφάσισα να πάρω το πρώτο τηλεσκόπιο μου, άλλωστε έδειξε ενδιαφέρον και η κόρη μου οπότε ήταν 1 ακόμα συν, για μένα ήταν ένα αντικείμενο που ήθελα πάντα να ασχοληθώ, κάλιο αργά παρά ποτέ, πάντα κοίταζα το βράδυ τον ουρανό και ένοιωθα ένα δέος για το τι υπάρχει πίσω από την κουρτίνα του σκοτεινού ουρανού.

Έτσι λοιπόν μετά από ψάξιμο,πληροφορίες από εδώ..και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να καταλήξω σε ένα σωστό πρώτο τηλεσκόπιο, πήρα το κλασσικό dob 6 ιντσών μαζί με το nightwatch , έκτοτε όταν το αγόρασα ήταν χειμώνας...μπουφάν, σκουφί και παρατήρηση στο φουλ, το κακό είναι ότι ακόμα δεν έχω καταφέρει να βγω πέραν της πόλης, όμως είδα το νεφέλωμα του Ωρίωνα, τους πλανήτες με αγαπημένο τον Δια, κάποια σμηνοι άλλα και άλλα αντικείμενα, σίγουρα έχω πολύ δρόμο μπροστά μου ώστε να μάθω να βρίσκω ποιο εύκολα αυτά που με ενδιαφέρουν, έχω μείνει υπέρ ευχαριστημένος και πάντα περιμένω την ώρα που θα βγω, ακόμα δεν έχω πάρει κάποιο προσοφθάλμιο θέλω πρώτα να μπορώ να συντονιστώ με το τι βλέπω. Δυστυχώς ο γραπτός μου λόγος δεν είναι τόσο καλός για να μπορέσω να δείξω τι σημαίνει αυτό το χόμπι,καθώς με έκανε να ξεχαστώ από πολύ σοβαρή απώλεια, Συγγνώμη αν σας κούρασα και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να βρεθώ σε κάποια συνάντηση.

  • Μου αρέσει 9
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

16 hours ago, Mshrmized said:

Καλησπέρα σας, θα ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη αν αυτό το θέμα το έβαλα σε λάθος σημείο.

....................................................................................................................................................................................................................................................για να μπορέσω να δείξω τι σημαίνει αυτό το χόμπι,καθώς με έκανε να ξεχαστώ από πολύ σοβαρή απώλεια, Συγγνώμη αν σας κούρασα και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να βρεθώ σε κάποια συνάντηση.

Καλώς ήρθες φίλε μου στην κοινότητα ερασιτεχνών αστρονόμων. Η αστρονομία είναι διεξοδος , πόρτα διαφυγης από δύσκολες καταστάσεις , δεξιότητα προσανατολισμού , γνώση! Ό,τι χρειαστείς μπορείς να ζητήσεις  τη βοήθειά μας. Επίσης μπορείς να έρθεις στην Πανελλήνια Συνάντηση στον Δρυμώνα αλλά και στο Συνέδριο Ερ. Αστρονομίας  τον  Οκτώβριο στην Πάτρα.

Καλές παρατηρήσεις!

Το επεξεργάστηκε ο HOMO
  • Μου αρέσει 4
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ  ΠΩΣ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ' ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΙ. ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ.

  • Μου αρέσει 1
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης