Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους απο την Κεφαλονια. Συντομα θα παρουμε το πρωτο μας τηλεσκοπιο και αναρωτιομαστε αν υπαρχει κανενας αστροπαρατηρητης στα μερη μας!!!

Τα καλυτερα σε ολους

myrtos :D

P.S. μαλλον σε λαθος ενωτητα γραφω αλλα ζητω συγνωμη

Δημοσιεύτηκε

φίλε myrtosgr, καλώς ήλθες

η ... παραλία σου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

η τιμωρία για το έγκλημα της λάθος ενότητας είναι

6 Ave Maria

9 Pater Nostrum

3 Angelus

:)

Δημοσιεύτηκε

Γεια σου φίλε μου και καλώς ήλθες!

Λοιπόν, βλέπω σιγά – σιγά συγκεντρωνόμαστε! Όλη η Ελλάδα (και όχι μόνο) μια παρέα!

Φιλικά

PapGeo

Δημοσιεύτηκε

Kαλώς ήρθες (και) στο Αστροβοξ φίλε Myrtosgr! :wink:

Οι μόνοι που ξέρω από Κεφαλλονιά είναι τα παιδιά από το Αστεροσκοπείο Εύδοξος, που είναι χτισμένο στον Αίνο: http://eudoxos.snd.edu.gr/eudoxos/ Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί τους..

Σε χαιρετώ.

Y.Γ. Πράματι η παραλία του Μύρτου είναι καταπληκτική!!!!

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Καλωσόρισες και από μένα στο astrovox γιατί τα έχουμε ξαναπεί από τη σελίδα του Ωρίωνα! Με το καλό να έρθει το τηλεσκόπιο και καλές παρατηρήσεις!

Κώστας

Δημοσιεύτηκε

να 'στε ολοι καλα παιδια. Βασικα ειμαστε 2 εγω η κατερινα (myrtos) & ο συντροφος μου και παιδευομαστε να κανουμε μια eco-φαρμα που μαζι με ολα τα αλλα θα εχει & ενα μεγαλο τηλεσκοπιο (για τους πελατες θα ειναι μονο τους 3 μηνες το χρονο)τους υπολοιπους θα το χαιρομαστε εμεις & οσοι βεβαια μαζευτουν απο την περιοχη μας & θελουν να ξενυχτουν μαζι μας. Ακομα δεν εχω ερθει σε επικοινωνια με τα παιδια απο τον Ευδοξο αλλα θα γινει συντομως και αυτο!!!

Ελπιζω απο εδω και εμπρος να μη σας ζαλισουμε με τις αποριες μας γιατι ειμαστε ασχετοι αλλα με εντονο παιδικο ονειρο την αποκτηση τηλεσκοπιου.

Τωρα πια που φυγαμε και απο την Αθηνα και ειμαστε στην ακρη του πουθενα με ελαχιστη φωτορυπανση ελπιζουμε να το τιμουμε δεοντως

Χαιρετω προς το παρον

myrtos :D

Δημοσιεύτηκε

Όσο για σας λοιποί φίλοι, θαυμάζω τη διορατικότητά σας ! :mrgreen:

φίλε myrtosgr
Γεια σου φίλε μου...
Καλως ορισες φιλε

Παναγιώτη, τρίπλα με προσποίηση; :wink:

Kαλώς ήρθες (και) στο Αστροβοξ φίλε Myrtosgr! :wink:

:lol: :lol: :lol:

Δημοσιεύτηκε

Γιάννη, ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, αλλά δεν κάναμε τίποτα πέραν από το αυτονόητο, αφού:

Και το σύστημα του ASTROVOX έγραψε:

myrtosgr

Νέος

Ένταξη: 12 Απρ 2006

Σύνολο δημοσιεύσεων: 2

Φύλο: Μη δηλωμένο

Φιλικά

PapGeo

Δημοσιεύτηκε

παιδια λογω του οτι χρησημοποιω σαν user name αυτο γιατι ο Μυρτος ειναι περα και πανω απο οποιαδηποτε εικονα εχω δει σε αυτον τον πλανητη, ειναι φυσικο παντου στο διαδυκτιο να το χρησημοποιω και οπου παραμενω σαν απροσωπος χρηστης να πιστευουν οτι ειμαι αντρας. ομως στο site σας και επιδει εχουμε την διακαη ελπιδα οτι οταν θα ειμαστε ετοιμοι και εμεις θα μπορειτε να μας επισκευτειτε (δεν σας θεωρουμε σαν μελλοντικους πελατες αφου απευθηνομαστε σε ξενη αγορα ετσι και αλλιως) και να κανετε διακοπες στην κεφαλονια και αν βρεθειτε απο τον "Σχινος ηλιβατος τε χθαμαλης ειν αλι κειται" ( η ονομασια του αγροκτηματος που σημενει σχινος αποκριμνος και χαμηλος πανω στην θαλασσα βρισκεται) να ερθετε για αστροπαρατηρησεις.

Για αυτο το λογο και μονο εδωσα το πραγματικο ονομα μου.

Ελπιζουμε οταν θα ερχισουμε να εχουμε αποριες για ολη αυτην τη καινουρια για μας διασταση που λεγεται αστρονομια να μη συχτηριζετε το ονομα Μυρτος.

Χαιρετισμους απο μια βροχερη Κεφαλονια

Κατερινα :wink:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης