Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Καλημερα σε ολους! Διαβασα φευγαλεα, στο νεο τευχος του Nightsky οτι τον Ιουνιο που μας ερχεται (Συγκεκριμενα στις 17) ο Κρονος και ο Αρης θα πλησιασουν αρκετα ωστε να εμφανιζονται στο γυμνο ματι ως ενα υπερλαμπρο διπλο αστρο...(λιγο υπερβολη η μου φαινεται?) Ετρεξα ενα γρηγορο simulation της μερας εκεινης στο winstars και πραγματι θα ειναι ενα γεγονος που δεν πρεπει να χασουμε!!! Το μονο αρνητικο ειναι οτι το ζευγος θα ειναι σχετικα χαμηλα, περιπου 30 μοιρες, στα δυτικα...Οποιος εχει παραπανω πληροφοριες, ας με διορθωσει/συμπληρωσει.. Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Ευχαριστούμε Αγάπιε για την πληροφορία Το είδα και εγω στο Cartes du Ciel.Θα είναι ένα πολύ ωραίο θέαμα
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Όντως θα είναι εντυπωσιακή σύνοδος, όμως ο Άρης θα είναι 2ου μεγέθους.Θα απέχουν μεταξύ τους ~33', δηλαδή μία περίπου σεληνιακή διάμετρο. Πάντως η πιο κοντινή σύνοδος που έχω δει ποτέ ήταν αυτή της 27/6/2005 Αφροδίτης - Ερμή. Απείχαν 4' μόνο και με γυμνό μάτι δεν μπορούσα να τους διαχωρίσω!
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Να και μια προβλεψη του τι θα βλεπουμε... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δεν θα το χάσω ....αν και πρέπει να είναι μέσα στις εξετάσεις ή προς το τέλος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα