Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Σχετικά πρόσφατα κατέβηκα Αθήνα και αγόρασα από το μοναστηράκι τους παρακάτω 2 τηλεφακούς* οι οποίοι κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους...(έμαθα επιτέλους να φωτογραφίζω με φίλμ.. έβγαλα πολύ ωραία τη σελήνη.. Φωτογραφίες σύντομα(ψάχνω scanner) και το παιδί της ψηφιακής φωνάζει:Ζήτω το φίλμ *πείτε μου και τη γνώμη σας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μόλις μου κάρφωσες το μαχαίρι στην καρδιά......... Πολύ καλή αγορά οι τηλεφακοί,πόσο περίπου τους πήρες?Περιμένουμε απότελέσματα.... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 και το παιδί της ψηφιακής φωνάζει:Ζήτω το φίλμ ΕΥΓΕ! Με γεια οι φακοι! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μόλις μου κάρφωσες το μαχαίρι στην καρδιά......... Πολύ καλή αγορά οι τηλεφακοί,πόσο περίπου τους πήρες?Περιμένουμε απότελέσματα.... 100 ευρώ και οι δύο, ενώ στη Θεσσαλονίκη μου ζητούσαν 100 για τον ένα!Τους δοκίμασα κιόλας και ευτυχώς είναι πολύ κάλοί...φαίνονταν εξάλου σχεδόν καινούργιοι.. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 και το παιδί της ψηφιακής φωνάζει:Ζήτω το φίλμ ΕΥΓΕ! Με γεια οι φακοι! Ευχαριστώ... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
virial Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 100 Eυρώ και οι δύο??? Όχι ρε συ Τηλέμαχε, μην τα λες έτσι απότομα αυτά! Υπάρχει κόσμος σε... κρίσιμη ηλικία! Είδα ότι ο ένας είναι 300αρης ε? Ο άλλος? Vegan, ποιο Διδυμότειχο και ποια Αλεξανδρούπολη (ή όπου πας τέλοσπάντων, έχω κουρκουτιάσει αυτή τη στιγμή...) και ποιο Πάσχα? Πάμε Μοναστηράκι για... Ανάσταση!!! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Όταν σας έγραφα για τα παζάρια Αθήνας-Πειραιά, το περάσατε στα ...χαλαρά Τηλέμαχε.. νιάου ! Astrophoto Album Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
virial Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Καθόλου χαλαρά! Απλά δεν ήθελα να... συγχιστώ με αυτά που θα δουν τα μάτια μου. Εσύ όμως εκεί, "χτύπα κι άλλο..." που λέει και ένα πολύ trendy άσμα των ημερών μας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Εν πάσει περιπτώσει, όποτε και εάν βρεθώ εκεί, εξακολουθώ να προσφέρομαι για ...on-line εξυπηρέτησή σας! Astrophoto Album Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Ante akoma kathese??? Grigora sto monastiraki!!!!!!! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
maxplanck Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Στον 300mm πρεπει να συνδεεται και η Toucam χωρις ενδιαμεσο δακτυλιο.Θα μπορεσεις να "τραβηξεις" ολο το φεγγαρι και να το επεξεργαστεις με το Registax.Mεγειαααα!!! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μαγκες, Επειδη ειναι εποχη της ψηφιακης μηχανης, τετοιος εξοπλισμος ειναι διαθεσιμος σε εξεφτελικες τιμες. ΠΑΝΤΑ (μα παντα) να το παιζεται δυσκολοι στα διαφορα καταστηματα επειδη μιλαμε για "παλαια τεχνολογια". Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ενα πράγμα Εφόσον η ψηφιακή μηχανή έχει την καλύτερη απόδοση στην αστροφωτογραφία γιατί να γίνεται λόγος για φίλμ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Vegan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ενα πράγμα Εφόσον η ψηφιακή μηχανή έχει την καλύτερη απόδοση στην αστροφωτογραφία γιατί να γίνεται λόγος για φίλμ Το "καλύτερη" θέλει πολύ συζήτηση..........Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις περι του θέματος, είμαι σίγουρος ότι αν ψάξεις λίγο στη Database κάτι θα βρείς Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
george12 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 Στον 300mm πρεπει να συνδεεται και η Toucam χωρις ενδιαμεσο δακτυλιο.Θα μπορεσεις να "τραβηξεις" ολο το φεγγαρι και να το επεξεργαστεις με το Registax.Mεγειαααα!!!Και 'γώ αυτό σκέφτηκα.Τηλέμαχε πολύ καλή αγορά! There is no dark side of the moon, its all dark. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Μαγκες, Επειδη ειναι εποχη της ψηφιακης μηχανης, τετοιος εξοπλισμος ειναι διαθεσιμος σε εξεφτελικες τιμες. ΠΑΝΤΑ (μα παντα) να το παιζεται δυσκολοι στα διαφορα καταστηματα επειδη μιλαμε για "παλαια τεχνολογια". Το έπαιξα δύσκολος δε λες τίποτα... ε,δεν ξέρω ποιον να πάρω...πολλά είναι...θα δούμε...κ.α. ε, τον νευρίασα και μου λέει:Πάρε και τους δύο 100 ευρώ... Εντάξει του λέω και έκλεισε!!! ΘΑ δείτε τι δουλειά κάνουν σύντομα... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Το έπαιξα δύσκολος δε λες τίποτα... ε,δεν ξέρω ποιον να πάρω...πολλά είναι...θα δούμε...κ.α.Πολυ καλα εκανες επειδη και αυτοι παιζουν το ιδιο παιχνιδι (τους εχω δει) ... "ολοι αγοραζουν ψηφιακες και θα μεινουν στα ραφια" ... "ειναι παλαια τεχνολογια" ... και ενα σορο παραμυθια. Ως αγοραστης, εσυ ΠΑΝΤΑ εχεις το ανω χερι .... και ΜΗΝ το ξεχνας!!! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Χμ... Ελπίζω να μην "βολτάρουν" τέτοιοι μικροπωλητές πάγκων εδώ στο ASTROVOX ... Αλλιώς, τη βάψαμε ..... Astrophoto Album Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Ειναι ευπροσδεκτοι ... μικροι και μεγαλοι! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Εννοείται ότι είναι όλοι ευπρόσδεκτοι φίλε Αντώνη.Απλά σκέφτομαι ότι, αν διαβάσουν την πιο πάνω συζήτηση, θα χάσουμε ένα ... διαπραγματευτικό πλεονέκτημα !!! ( )Εκτός αν εννοείς ότι... δε μασάμε από τίποτα, όταν αγοράζουμε ! Astrophoto Album Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Απλά σκέφτομαι ότι, αν διαβάσουν την πιο πάνω συζήτηση, θα χάσουμε ένα ... διαπραγματευτικό πλεονέκτημα !!!Εκτός αν εννοείς ότι... δε μασάμε από τίποτα ! Οχι μονο δεν μασαμε τιποτα αλλα ας τα αφησουν στα ραφια τους να τα θαυμαζουν! Οπως η συζηγος του καθε μικρο/μεγαλοπωλητη παει απο παγκο σε παγκο στη λαικη για να βρει τον καλυτερο λογο "σημα/θορυβο" (αν θες, "ποιοτητα/τιμη") για ενα κιλο ντοματες, ισως ειναι καλη ιδεα να γνωριζουν οτι και εμεις κανουμε το ιδιο. Ναι μεν μπορει να προτειμαμε να στηριζουμε δικους μας ανθρωπους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι δευτεροι πρεπει να το εκμεταλευτουν. Ετσι και αλλιως τα εχουμε πει ολα αυτα πολλες φορες αλλου εδω στο ΑστροΒοξ. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 1, 2006 Σύντομα κοντά σας οι φωτογραφίες της σελήνης με τη ζενίτ από το παιδί της ψηφιακής......τις έχω σε cd πλέον και θα τις ανεβάσω τις επόμενες μέρες... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Αυτές είναι... την πρώτη την έβγαλα το χειμώνα...είναι η περιοχή του Σείριου με τον φακό της μηχανής.Τοποθεσία:Σταυροχώρι Κιλκίς(χωριό της μητέρας μου) η δεύτερη είναι με τον 300άρι το φακό από το Μοναστηράκι,μία μέρα πρίν την πανσέληνο... Τη γνώμη σας.. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Τηλεμαχε.. Μπραβο!!! Ειδικα η δευτερη μου αρεσει πολυ! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα