filim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2024 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2024 (επεξεργάστηκε) Καλημέρα σας σκέφτομαι να πάρω αυτό για το dob 12 goto που έχω. https://teleskopy.pl/product_info.php?products_id=5333&lunety=Adapter Sky Watcher SynScan WiFi Το έχει κανείς; Αν ναι το προτείνεται; Το επεξεργάστηκε Ιούλιος 3, 2024 ο filim
Startoucher101 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2024 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2024 (επεξεργάστηκε) Κοίτα Γιώργο εγώ έχω ισημερινή στήριξη με SynScan wifi,που χρησιμοποιεί την εφαρμογή στο κινητό και είναι μία πιο εξελιγμένη και οργανωμένη μορφή του hand controller. Για παρατήρηση βολεύει πολύ καλά και θα σου κάνει την ζωή λίγο πιο εύκολη. Εγω θα σου πρότεινα να το κατεβάσεις και στο laptop σου ειδικά εαν κάνεις και αστροφωτογραφία, έστω κι αν είσαι τελείως αρχάριος και να το συνδέσεις με το stellarium κάτι που θα το καταευχαριστηθείς. Συνοψίζοντας λοιπόν, είναι μία πιο οργανωμένη επιλογή από το hand controller με περισσότερες δυνατότητες. Είναι εύκολο και βολικό. Θα σου πρότεινα να το πάρεις. Καθαρούς ουρανούς, Μάνος! Το επεξεργάστηκε Ιούλιος 3, 2024 ο Startoucher101
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα