Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Ο μικρός μας Τηλέμαχος στο Discovery & Science με μια πολύ ωραία περιγραφή για την έκλειψη Ηλίου στο Καστελόριζο (σελίδα 18, τεύχος Μαΐου). Έχει και την φώτο του από το φαινόμενο!!! Ο μικρός μας ερασιτέχνης είναι τελικά πολύ καλός στην πένα. Ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο μας!!! Καθώς και στο προηγούμενο τεύχος η φώτο στο εξώφυλλο του περιοδικού ήταν του Λουκά Χαψή!!! (είναι η φώτο με το αεροπλάνο να περνά καθώς είναι σε εξέλιξη το φαινόμενο). Ένα μπράβο και στον Λουκά!!! Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Τηλέμαχε για άλλη μια φορά ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ Φυσικά ξέρεις το πόσο περήφανοι νιώθουμε η πλειοψηφία για σένα
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Τηλεμαχε, Οπως εχω εκφρασει και αλλου, σε βλεπω σε πολυ καλο δρομο φιλε, ιδιαιτερα σε σχεση απο τα αποτελεσματα σου τωρα σε τετοια ηλικια. Ενα μεγαλο μπραβο και απο'μενα και εξισου σημαντικο καλη συνεχεια!!! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
maxplanck Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Τηλεμαχε Οταν θα μπεις φυσικο θα κανω τη ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΟΔΗ ΤΟΥΜΠΑ απο τη χαρα μου!!!!!!!Φυσικα θα προσεξεις τις... συναναστροφες σου(π.χ. Vegan )
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Είδα νωρίτερα το thread, έψαξα στη γειτονιά και δεν είχε έρθει το D&S. Tηλέμαχε επιφυλάσσομαι... Ωστόσο, από τα λόγια των φίλων, νοιώθω ήδη ακόμα πιο περήφανος για τη εδώ νεολαία μας. Astrophoto Album
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Τηλέμαχε χίλια μπράβο κι από μένα σχετικά με τον Λ. Χαψή υπήρξε στο σημερινό Ε της Ελευθεροτυπίαςδιευκρίνηση ότι δική του ήταν η φωτό της έκλειψης του προηγούμενουτεύχους (κάλλιο αργά παρά ποτέ) (maxplanck είναι σίγουρο ότι ο Τηλέμαχος θα μπει στο φυσικό,λίγο πριν κάνεις τη διπλή τούμπα ειδοποίησέ μας να στείλουμε συνεργείοκαθαρισμού να μαζέψει τα κομμάτια )
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Φιλαρακο χωρις να εχω δει ακομα το D&S...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Τι να πω??Σας ευχαριστώ όλους.. Δεν πίστευα ότι θα το δημοσιέυσουν.. p.s.ούτε εγώ δεν το πήρα το περιοδικό ακόμα.....πάω τώρα
johndouk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Λοιπόν, Τηλέμαχε, τη διάβασα την υπέροχη αφήγησή σου στο D&S.Bάλε στην τσέπη σου ένα ακόμα μπράβο κι από μένα μικρέ μου φίλε , κι ας γινόμαστε και λίγο κουραστικοί καμμιά φορά. Δεν πειράζει. Και κάνεις καλά που γελάς και χαίρεσαι. Το αξίζεις !!! Astrophoto Album
aristarchus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Τηλεμαχε, Αν κατι παει στραβα και δεν το βρεις, στειλε μου ενα μηνυμα και θα σου φορτωσω ενα σκαν. Μπραβο και παλι! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 όχι ευχαριστώ το βρήκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα