Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ανακοινώσω στα μέλη του Astrovox ότι είναι διαθέσιμη στο Microsoft Store εφαρμογή που έχω φτιάξει για το περιβάλλον των Windows με την ονομασια SkyEvents

https://apps.microsoft.com/detail/9njbrrqbs5lg?hl=el-gr&gl=GR

Η εφαρμογή διαθέτει μεταξύ άλλων τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

* Παρουσίαση των αντικειμένων που ανατέλλουν, δύουν ή μεσουρανούν την τρέχουσα χρονική στιγμή.
* Φωτογραφία του επιλεγμένου αντικειμένου.
* Γράφημα που επιτρέπει αλληλεπίδραση για την εύρεση της κατάλληλης νύχτας για παρατήρηση ή φωτογράφιση σε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.
* Χρονόμετρο για το πόσος χρόνος υπολείπεται για το τέλος του λυκόφωτος, για την δύση της σελήνης ή για να εξαντληθεί το "παράθυρο" παρατήρησης.
* Εικόνα με την τρέχουσα φάση της Σελήνης.
* Γραφήματα για το ύψος και το αζιμούθιο ενός ή περισσοτέρων αντικειμένων για οποιαδήποτε χρονική στιγμή.
* Κύριοι τίτλοι ειδήσεων (με σύνδεσμο στο αναλυτικό περιεχόμενο) από τον ιστότοπο της NASA καθώς και από άλλους αστρονομικού ενδιαφέροντος ιστοτόπους.
* Τμηματική σχεδίαση για να έχετε μόνο τα τμήματα της εφαρμογής που σας χρειάζονται ανοιχτά.
* Νυχτερινή προσαρμογή.

Διαθέτει δυνατότητα δοκιμής για διάστημα 15 ημερών και αν θέλετε να την αγοράσετε κοστίζει 7,99 ευρώ.

** Υπάρχει διαθέσιμος αριθμός από κουπόνια που μπορώ να δώσω για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα χωρίς να υπάρχει χρονική λήξη. Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα για να σας στείλω ένα **

Ευχαριστώ,

Απόστολος

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης