nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δυνατή αρχή Καλή η προσπάθεια σου.Έχεις το Photoshop η κάποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων
hunters Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 photoshop and registax Οι φωτο ειναι απο ενα καρε η καθε μια μονο. ακομα περιμενω ανταπτορα για την spc 900nc
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2006 Απο μεριάς μου έχω να σου ευχηθώ καλή συνέχεια λοιπόν
Δημήτρης Κούτουλας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 hunders η σελήνη σου είναι πολύ καλά εστιασμένηκαι για ένα single shot αξιοπρεπέστατη σαν λήψη. Φόρτωσες το καρέ στο registax και εφάρμοσες wavelets ? Περιμένουμε με την spc --Celestron C6N
hunters Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Ακριβως οπως τα λες .Αντε να δω ποτε θα ερθει και ο ανταπτορας. 12 μερες τον περιμενω αλλα ακομα
kostakef Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Πολλή ωραίες φωτογραφίες τh εξοπλισμό έχεις? .
hunters Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Ακομα τιποτα φιλε μου. Ο εξοπλισμος μου ειναι : Ενα dob skywatcher 8'' pyrex glassΜια ψηφιακη canon powershot s70barlow 2xπροσοφθαλμια 6mm 10mm 25mmΑναμενω στιριξη eq6 και ανταπτορα για webcam
dimos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Tι ακριβώς δουλειά κάνει στο registax και από που μπορώ να το αποκτήσω; ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
hunters Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2006 Tι ακριβώς δουλειά κάνει στο registax και από που μπορώ να το αποκτήσω; Δες εδω: http://uk.geocities.com/starguider1/registax.htm Αν κανεις και μια αναζητηση θα σου βγαλει πολλα εδω στο astrovox
dimos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2006 Τhanx. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το photoshop για την επεξεργασία των αστροφωτογραφιών μου. Ποιο είναι καλύτερο; Το photoshop ή το registax; ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
hunters Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2006 Και τα 2 χρειαζονταιΑπλα το registax ειναι περισσοτερο για τετοιου ειδους φωτογραφιες αλλα και το photoshop εχει πληθωρα των δυνατοτητων του ,οποτε χρειαζεται παντα και αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα