Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 (επεξεργάστηκε) Καλησπέρα ομαδάρα έφτιαξα ενα κανάλι στο youtube https://www.youtube.com/@DeepSkyAstroGr οποιος γουστάρει και αγαπά κανει εγγραφουλα.. Το επεξεργάστηκε Μάρτιος 28 ο Nick Plionis 2
Rend Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Καλή αρχή! 1 "Οι δυσκολότερες στιγμές είναι αυτές που θυμόμαστε περισσότερο" "Σε αυτόν τον κόσμο, ακόλουθα αυτό που λέει η συνείδηση σου για να πετύχεις" "Στην αναζήτηση του χρυσού, χάσαμε τα διαμάντια"
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 (επεξεργάστηκε) Σημερα στις 21:30 (28/3/2025) θα κανω το πρωτο lIve στο καναλι μου. Οποιος θέλει έρχεται για παρεουλα... Το επεξεργάστηκε Μάρτιος 28 ο Nick Plionis 2
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 ανεβηκε νεο βιντεο στο καναλι 1
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 Να και το λογοτυπάκι μας..... 1
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 On 28/3/2025 at 10:44 ΠΜ, Rend said: Καλή αρχή! thanksssss 1
Startoucher101 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 Επιτέλους!! Χρειαζόμαστε περισσότερα τέτοια κανάλια! 1
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 (επεξεργάστηκε) παιχταράδες μου αύριο 4/4 στις 20:30 θα έχουμε Live.... θα είναι μια ιστορική αναδρομή στο βαθύ παρελθόν🤣 με αυτά που εχω δει και εχω ζήσει με αυτό το περίεργο και γαμάτο χόμπι Το επεξεργάστηκε Απρίλιος 5 ο Nick Plionis 1
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 Καλημέρα στην παρέα. Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε και το δεύτερο live του καναλιού. Θέλω να ευχαριστήσω και τα παιδια χθες απο το chat που για 3 ωρες ηταν εκει και με κράτησαν up. 2
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 Καλησπέρα σε όλο το Team... Έσκασε νέο βιντεάκι 2
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 (επεξεργάστηκε) Ομαδάρα αυτό είναι το χθεσινό Live... Το επεξεργάστηκε Απρίλιος 12 ο Nick Plionis 1
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 (επεξεργάστηκε) δοκιμαστικο livestream με πανσεληνο Το επεξεργάστηκε Απρίλιος 13 ο Nick Plionis
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 οι φωτο απο το χθεσινο Live.. το Ngc 4565 δεν εχει flats και τετοια 3χ60sec ειναι ετσι για δοκιμουλα.... 4
Startoucher101 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 Φίλε τράβηξες το needle galaxy με το 72ed τόσο καλά; Αλλά να πεις χρησιμοποιήθηκε και 585 sensor…
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 (επεξεργάστηκε) Ένα ακόμα Liveaki έλαβε τέλος. καλος καιρος και καλη παρεα τι αλλο θελω.... Το επεξεργάστηκε Απρίλιος 17 ο Nick Plionis
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 Ομαδάρα ανέβηκε νέο βίντεο...
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε Πέμπτη στις 10:04 AM Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Πέμπτη στις 10:04 AM καλημέρα ομαδάρα έσκασε νέο βίντεο.... 1
Nick Plionis Δημοσιεύτηκε 16 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 16 ώρες πριν ομαδαρα σημερα στις 9:45 θα κανω liveaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα