Kostas P. Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν (επεξεργάστηκε) Καλησπέρα! Μετά από συνεχόμενη συννεφιά και μην έχοντας τι να κάνω τα βράδια.. (μόνο εγώ είναι ο βρυκόλακας σπίτι) έφτιαξα μια εφαρμογή για την παρακολούθηση των λειτουργιών του Nina μέσω κινητού, έχω ενσωματώσει καιρό και ένα απλό planning που στέλνει ένα sequence στο adv. Sequence του Nina για στόχους που είναι ορατοί κάθε περίοδο. Προς το παρόν είναι για android συσκευές. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι σε αρχικό στάδιο.. αν θέλετε μπορείτε να την δοκιμάσετε εδώ : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.KostasPapag.AstroControltool&hl=el Αν έχετε απορίες – εντυπώσεις ή και προτάσεις για βελτίωση πείτε μου.. μάλλον ο καιρός θα πάει για πολύ έτσι.. Ελπίζω να λειτουργεί και σε εσάς. Ευχαριστώ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ : πρέπει να κάνετε τα εξής: Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο το πρόσθετο "Advanced API" στο N.I.N.A. Η κινητή συσκευή σας πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο τοπικό δίκτυο (Wi-Fi/LAN) με τον υπολογιστή που είναι εγκατεστημένο το Nina. Επίσης καλύτερα να έχετε σταθερή ip στον υπολογιστή με το NINA γιατί μερικές φορές δεν λειτουργεί το autodiscovery.. το κοιτάω ακόμα.. Το επεξεργάστηκε 1 ώρα πριν ο Kostas P.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα