nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2006 http://news.pathfinder.gr/periscopio/308468.html
dimos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2006 Εγώ πάντως από το όλο άρθρο συγκράτησα το παρακάτω:Πρόσφατα για παράδειγμα, η Nasa ανέβαλλε επ'Α αόριστο, μια προτεινόμενη αποστολή στα υπόλοιπα παγωμένα φεγγάρια της Ευρώπης και του Δία. Δεν είδα για παράδειγμα αντίστοιχα κάποιο μεγάλο στρατιωτικό project να αναβάλεται επ'αόριστο... τα επιστημονικά projects όμως και η διαστημική εξερεύνηση είναι ο πρώτος στόχος για περικοπές... ενω υποτίθεται ότι ζούμε στην εποχή του διαφωτισμού, είναι λυπηρό... ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
ender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2006 φίλε dimos, είναι βέβαια λυπηρό δεν είναι όμως καθόλου παράξενο αν το δει κανείς μετο μόνο τρόπο που υπάρχει, τον οικονομικό η στρατιωτική βιομηχανία πουλάει, ειδικά στις ΗΠΑ αποτελεί το Νο1 εξαγώγιμοπροϊον, για να μην πούμε για την εσωτερική κατανάλωση από την άλλη το διάστημα, θα μπορούσε ίσως να αποφέρει κέρδη από οικονομικής πλευράς, αλλά παραείναι μακροπρόθεσμη επένδυση για ναείναι ελκυστική νομίζω ότι είναι όλο εδώ το ζήτημα (ας έβρισκαν πλούσια κοιτάσματα ουρανίου ας πούμε στον Αρη και θα σου'λεγα εγώ πόσες "ευγενείς" αποστολές με σκοπό την εκπλήρωση των ονείρων του ανθρώπινου γένους μπλα,μπλα,μπλα θα προγραμματίζονταν σε dt)
dimos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2006 Είδες πιο είναι το πρόβλημα, όλα τα βλέπουν σαν "επένδυση".Όλοι περιμένουν δηλαδή το άμεσο οικονομικό κέρδος χωρίς το παραμικρό ρίσκο... Δεν υπάρχει όμως πλέον το μακροπρόθεσμο όραμα και ούτε γίνεται σοβαρή διαστημική εξερεύνηση μ'αυτό τον τρόπο. Και φυσικά θα την πληρώσουμε ως ανθρωπότητα αυτή την δειλή τακτική, πολύ σύντομα. ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα