θεμης κρητη Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν Καλησπέρα.Έχω το τηλεσκόπιο της sky watcher 200/1000 black diamond με την στήριξη EQ5.Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ποια κάμερα να αγοράσω για την φωτογράφηση αντικειμένων βαθέως ουρανού.Από αυτά που έχω διαβάσει , σαν αρχάριος και λόγω budget προτιμότερο είναι να αγοράσω μια dslr κάμερα ( π.χ. canon 700d ή 750d ).Θα ήθελα την εμπειρία σας και τη γνώμη σας γι΄αυτό.Αυτό που θα ήθελα να καταλάβω είναι τι αποτελέσματα θα έχω με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό.Θα βοηθούσε αν μου στέλνατε μια φωτογραφία που έχει τραβηχτεί με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό ώστε να ξέρω τι να περιμένω , που σε περίπτωση που δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα να κάνω υπομονή και να πάω αμέσως κάποια στιγμή σε μια πιο εξειδικευμένη κάμερα ( CCD ).Να σας ενημερώσω ότι γνωρίζω πως το μεγάλο πρόβλημα είναι η στήριξη που έχω ( είναι στο όριο των δυνατοτήτων της με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό ) και να σας πω για να σας βοηθήσω ότι φοράει το μοτέρ που εξομαλύνει την κίνηση της γης,έχει πολική διόπτρα , έχω baρlows , t-ring και laptop.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα