cpanos Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 06:27 AM Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 06:27 AM Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα την άποψη όσων γνωρίζουν για το Zwo Seestar 30 pro.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 01:01 PM Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 01:01 PM Καλησπέρα, Έχεις κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις; Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
cpanos Δημοσιεύτηκε Σάββατο στις 02:00 PM Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σάββατο στις 02:00 PM Σχεδιαζω να αγοράσω ένα και θα ήθελα τις γενικές εντυπώσεις σας
βολιωτης Δημοσιεύτηκε 18 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 18 ώρες πριν Το έχω εδώ κι ένα μήνα περίπου. Πλάκα έχει, με τη καλή έννοια. Η εφαρμογή του είναι ωραία. Επιπλέον, το χρησιμοποιώ σε EQ mode. Έχω πάρει ένα καλό τρίποδο και χρησιμοποιώ και τη σφήνα της nomad. Xθες τράβηξα 343 καρέ των 30 δευτερολέπτων και δε πέταξα ούτε ένα! Να πω όμως, ότι το πήρα ως κάτι φορητό για να μη κουβαλάω τον κύριο εξοπλισμό που έχω. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
cpanos Δημοσιεύτηκε 14 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 14 ώρες πριν Και εγώ γιαυτό το θέλω, ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα