PapGeo Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 «Τηλεόραση γι΄αυτούς που την μισούν!» Έτσι αυτοδιαφημίζεται ο νέος τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, που ξεκίνησε πρόσφατα να εκπέμπει από την παλιά συχνότητα του SEVEN, και μέχρι στιγμής δεν τα πάει κι άσχημα, αφού, κάθε βράδυ προβάλλονται πλήθος ντοκιμαντέρ, κυρίως του National Geographic, ενώ οι διαφημίσεις είναι ελάχιστες. Μεταξύ των ντοκιμαντέρ που προβάλλονται είναι και αρκετά αστρονομικού ενδιαφέροντος. Για παράδειγμα, την Δευτέρα που πέρασε, είχε ένα που αφορούσε τους αστεροειδείς, ενώ τις αμέσως προηγούμενες μέρες, έτυχε να δω κάποιο άλλο για την αποστολή του Apollo 11, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσε μια εκπομπή που αφορούσε την εξέταση του μελλοντικού εγχειρήματος ενιαίας αποστολής γιγαντιαίου επανδρωμένου διαστημοπλοίου στους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, με συνεντεύξεις των εμπλεκόμενων επιστημόνων και ρεαλιστική αναπαράσταση της αποστολής υπό μορφή ταινίας με ηθοποιούς και με πανέμορφα γραφικά των πλανητών και του ταξιδιού! Χρόνο και διάθεση να έχετε για να παρακολουθείτε! Φιλικά PapGeo
Stratos Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Επιβεβαιωνω οτι βαζει πολυ ενδιαφεροντα ντοκυμαντερ. Αυτο με τους αστεροειδης το ειχε δωσει καποια στιγμη και η ελευθεροτυπια. Μακαρι να παραμεινει το προγραμμα του σε αυτο το στυλ και να μην γινει αλλο ενα lifestyle καναλι...
aristarchus Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Στρατο, Λες να αγοραζουν την Ελευθεροτυπια λαθε Σαββατο ωστε να αποκτουν τα ενθετα VCD για προβολη στο καναλι; Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Achilleas Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Να προσθέσω οτι καθημερινές στις 23.00 έχει την σειρά ντοκυμαντέρ: "Ένας αιώνας πτήσεων" Προσωπικά δεν χάνω ούτε ενα επειδόδιο/ντοκυμαντέρ μιας που είμαι πορωμένος με τα αεροπλανα! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
arasteo Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Αν συνεχίσει έτσι ,θα είναι παράδεισος σε σχέση με τη γενικότερη μπαρούφα που επικρατεί στα υπόλοιπα κανάλια Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
Stratos Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Στρατο, Λες να αγοραζουν την Ελευθεροτυπια λαθε Σαββατο ωστε να αποκτουν τα ενθετα VCD για προβολη στο καναλι; Aντωνιε,τα ντοκυμαντερ που βαζει το καναλι, ειναι απο το discovery channel oπως αυτα που δινει η ελευθεροτυπια
aristarchus Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Στρατο/Γιωργο, Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες ... ειμαι συνδρομητης της NOVA και πρεπει να υπαρχει η μεταδοση του ΣΚΑΙ. Ετσι και αλλιως θυμαμαι την μεταδοση του SEVEN οποτε πρεπει να ισχυει τωρα και με το ΣΚΑΙ. Αν υπαρχει καποια διευθηνση για το καναλι, αξιζει τον κοπο να στειλουμε ο καθενας μας απο ενα ενθαρρυκτικο email ωστε να προχωρησουν (η/και αυξησουν; ) τετοια αξιολογα προγραμματα! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Stratos Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2006 Αντωνιε πολυ καλη η ιδεα σου. Ιστοσελιδα δεν υπαρχει αλλα μπορει να γινει η δουλεια φανταζομαι και απο εδω http://www.skairadio.gr/4dcgi/_w_articles_skaiathens_103622_31/03/2006_149426 Eπικοινωνία email: skai@skairadio.gr
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2006 Και εγώ τα είδα αυτά αλλά δυστυχώς δεν ΄"πιάνουμε" εδω πάνω(χαλκιδική) ΣΚΑΙ....ή έτσι νομίζω τουλάχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα