panos alexandroupoli Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ?
aristarchus Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 Πανο, Οι σελιδες την ΝΑΣΑ εχουν παραπολυ πλουσιο υλικο οσον αφορα τις διαφορες αποστολες. Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
panos alexandroupoli Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΣΤΟ ΜΟΥ.
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2006 Αγαπητέ Πάνο καλησπέρα. Εγώ θα σου συνιστούσα το "Exploring the Moon through binoculars and small telescopes" του Ernest H. Cherrington, Jr.(ISBN 0-486-24491-1).Είναι στην Αγγλική γλώσσα και πιστεύω ότι είναι πολύ καλό για την εξερεύνηση της Σελήνης.Εμένα πάντως με βοήθησε πολύ.Αποκλειστικά για τις διαστημικές αποστολές της NASA ακολούθησε τη συμβουλή του κ. Αγιαμαμίτη . Καλές ΠαρατηρήσειςΦιλικά Γιώργος . 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
panos alexandroupoli Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 20, 2006 ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΝΑΣΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Κοιτα κι αυτο εδω.Στα Αγγλικα κι αυτο¨ Moon Observer's Guide του Peter Grego Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Flashy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Δεν εχω να σου προτεινω καποιο βιβλιο, απλα θελω να σου πω να μην γραφεις με κεφαλαια και να προσεχεις πως απαντας. Celestron CPC C8 XLTCelestron NexStar GT - Mak-Cas 4"Μύκονος: 37ο 26'' Ν, 25ο 21'' Ε ================================================Άκης Γκίκας 48η Σειρά Απόφοιτος (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ)
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Ναι όντως μην γράφεις κεφαλαία...Είναι σαν να φωνάζεις! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα