Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2006 Μιας και το ζητήσατε (Foehammer, Achilleas), δημιουργήθηκε εδώ ξεχωριστή θεματική ενότητα, αποσπώντας τα πρώτα ευτράπελα που δημοσιεύτηκαν στη συζήτηση http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3253. Καλή συνέχεια και καλό γέλιο! Από τα ευτράπελα των παρατηρήσεων στο Κίσσαβο: Το στενό, χωμάτινο δρομάκι που οδηγεί στο χαμηλότερο σημείο πατρατήρησης αποκαλύπτει το χώρο την τελευταία στιγμή. Ενώ λοιπόν χθές τη νύχτα είχαμε καταλάβει το χώρο με τα τηλεσκόπια και έξι αυτοκίνητα σε παράταξη, μιά εύθυμη παρέα καταφτάνει ανυποψίαστη με ένα άλλο αυτοκίνητο (ανοιχτά παράθυρα και γέλια) για να δει ξαφνικά μπροστά της ...εμάς σε πλήρη ανάπτυξη!Δεν το σκεφτήκανε καθόλου. Ούτε καν στροφή και πίσω. Κατευθείαν όπισθεν και ...καπνός! Μας πιάσαν τέτοια γέλια! Ποιός ξέρει τη φήμες θα κυκλοφρούν σήμερα στη Σπηλιά... (πού να είχαμε και κανένα green lazer αναμένο εκείνη τη στιγμή!)Όπως είπε κάποιος από την παρέα μας, «πρέπει να έφαγαν μεγάλη φρίκη!» Παιδιά, μας συγχωρείτε, δεν το θέλαμε! Φιλικά, Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Foehammer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Αγαπητε Στεφανε! ευτραπελα εν ωρα παρατηρησης συμβαινουν απειρα! νομιζω αξιζει ενα νεο thread.. Ενδεικτικα αναφερω, μια απο τις πρωτες μου νυχτες με το C8N οταν βρεθηκα σε σκοτεινο ουρανο σε βουνο. Για καποια δευτερολεπτα ακουγα μηχανη αυτοκινητου αλλα δεν εβλεπα τιποτα! ουτε φωτα ουτε σκονη ουτε τιποτα..φανταζεστε μεσα στο σκοταδι τι τριπακι ηταν αυτο..πλησιαζει ο ηχος ολο και περισσοτερο και εξακολουθω να μην βλεπω τιποτα! κοντεψα να φρικαρω! Ξαφνικα βλεπω 2 φαρους αστυνομιας και να σου 2 περιπολικα της Θηρας να με εχουν στριμωξει...σαστισα! κατεβαινουν τα παιδια με τις διοπτρες νυχτερινης ορασης στο κεφαλι και αρχισαν να με ρωτανε τι ειναι τουτο το μαραφετι που μοιαζει με κανονι! Εν τελει και χωρις πολλα πολλα η βραδια κατεληξε με εμενα να κανω μαθημα στους αξιωματικους... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
The Guardian Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Μια φορά και έναν καιρό είχα πάει στο χωριό ενός φίλου μου, εξοπλισμένος και έτοιμος για μάχη με όλα τα απαραίτητα σύνεργα...Το στήνουμε που λέτε το τηλεσκόπιο στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού του, το οποίο "βλέπει" το σπίτι ενός γέρου και ένα βουνό.Αρχίζουμε την παρατήρηση και μετά από κάποια ώρα χτυπάει το κουδούνι...Ο φίλος μου (Γίαννης): Ποιος *@$$% είναι βραδιάτικα... (Ανοίγει την πόρτα και βλέπει μπροστά του δύο όργανα της Ελληνικής Αστυνομίας!)όργανο no1: Ρε συ Γιάνν', τι μαλ--ες έκαν'ς πάλι??Γιάννης:Εγώ????? Τι λες ρε (δεν θυμάμαι το όνομά του οργάνου no1)!όργανο no1: Ο κυρ Φίλιππας μας είπ' οτι καθεστ' και τον κοιτάτ' που κάθετ' στο σπιτ' του.Γιάννης:Ο κυρ Φίλιππας έχει πάθει τέσσερα εγκεφαλικά και κάθεσαι και τον ακούς? Ότι θέλει λέει.(Σημειωτέων οτι εγώ τα είχα ψιλοπαίξει εκείνη τη στιγμή)όργανο no1: Για να δούμ' λιγάκι τι έχεις στο μπαλκόν' σου.(Βγαίνουν στο μπαλκόνι)Εγώ: εεεεε......... χαίρεταιόργανο no2: Ταυτότητα και γρήγοραεγώ: εεεεεεεε ,. .. . μάλιστα,... αμέσωςόργανο no1: Τι είναι τουτο ρε Γιάννη?? Τι του κάνετ' του ανθρώπ'??Γιάννης: Αυτό είναι ένα τηλεσκόπιο, ανήκει στο παιδί απο εκει (δείχνει εμένα που δίνω την ταυτότητά μου στο όργανο no2) και το χρησιμοποιούμε για βλέπουμε τα αστέρια.(Στερεοφωνικά γέλια απο τα δύο όργανα)όργανο no1: Ναί καλά. Για να δώ... (ψάχνει να βρεί ένα μέρος για να κοιτάξει)εγώ: απο 'δω (του δείχνω το προσοφθάλμιο)όργανο no1: Μη μου λές εμεν' τι θα κάν'. (σιγανομουρμούρισμα: κωλόπ'δα)(κοιτάει) Πώ πω, τι είναι τουτ' ρε σύ?εγώ: Ο πλανήτης Κρόνος (Το είχα γυρίσει επίτηδες εκεί... )όργανο no1: Έλα να δείς (όνομα του οργάνου no2), έλα να δεις.όργανο no2: ωωωωωωωωωωωωόργανο no1: Για μισό λεπτό. Ποιός μι λέει οτι 'σεις δεν βλέπατ' τον Φίλιππα και τώρα κάνετ' τα κορόιδ'α.εγώ, που πλέον έχω κάπως ηρεμίσει: Κοιτάξτε.... (γυρνάω το τηλεσκόπιο στο σπίτι του @&%$ Φίλιππα) Κοιτάξτε...όργανο no2:(Βλέπει) Δεν βλέπω τίποτα.Γιάννης: Βλέπεις τα πάντα αλλά είναι όλα ανάποδαόργανο no2: Α,.... ναι. Καί?Γιάννης: Τι καί ρε (όνομα του οργάνου no2), τι καί? Λές να καθόμαστε βραδιάτικα στο μπαλκόνι να καθόμαστε να βλέπουμε ανάποδα τον !#!$γερο τον Φίλιππα?? Βλακείες λέει.(Το όργανο no1 βλέπει και αυτό)όργανο no1: εεεε, μάλλον έχ'ς δίκιο Γιάνν'. Αντ', θα σας αφήσουμ'. Για να μήν τα πολυλογώ, ξεκουμπίστηκαν!Την επόμενη μέρα είχαμε επίτιμο προσκεκλημένο στην βραδινή παρατήρηση το όργανο no1 !!!!! Ποίος στη χάρη μας! Ρητορικό ερώτημα: Γιατί όλα σε εμένα??????? C8-NGT
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Τελικά όντως αξίζει ενα thread για τα ευτράπελα!!! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Πάντως χρειάζονται ένταλμα για να μπουν στο σπίτι! Αμα δεν γουστάρατε δεν μπαίναν, αν δεν κάνω λάθος! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
The Guardian Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2006 Σοβαρά????Καλά, δεν πειράζει. Συντοπίτες του φίλου μου ήταν. Αφού τους ήξερε με τα μικρά τους ονόματα και τους μίλαγε στον ενικό! Νομίζω οτι το όργανο no1 είναι μακρινός συγγενής του (για την ακρίβεια το μισό χωριό είναι συγγενείς του οπότε...!)Πάντως ευχαριστώ για την πληροφορία! C8-NGT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα