Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ζητείται η μητρική ή συμβατή στήριξη για το τηλεσκόπιο Bushnnell Voyager 570x60 Refractor. Εικόνα παρατίθεται παρακάτω.

Επικοινωνία: nazgul.gondor@gmail.com

332115.jpg.627b7fc5cbc264de57f9662a20c3fb10.jpg

It happened before. It will happen again. It''s just a question of ''when''.

Lat: 39.367 Lon: 22.950

Δημοσιεύτηκε
Όντως πολύ καλή λύση, αλλά δυστυχώς μου απέρριψαν το λογαριασμό που πήγα να φτιάξω στο Astrosmart . Για ποιον λόγο δεν ξέρω. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη!

Δημοσιεύτηκε
Όντως πολύ καλή λύση, αλλά δυστυχώς μου απέρριψαν το λογαριασμό που πήγα να φτιάξω στο Astrosmart . Για ποιον λόγο δεν ξέρω. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη!

Τωρα να στειλω μηνυμα στον τυπο να δω αν δεν ειναι αργα να σου το παρω!

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε
Δεν πειράζει aristarchus!! Θα βρω μια λύση!! Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια! Yu are the BEST!! :D

Δημοσιεύτηκε

Φίλε Salvation καλημέρα,

διαθέτω δυο παρόμοιες στηρίξεις με αυτή που ζητάς, ισημερινές και οι δύο. Η πρώτη προέρχεται από 60/900 διοπτρικό που είχα αγοράσει κοντά στα 50 ευρώ και είναι ίδια με αυτή που είχε το Astromart. H δεύτερη είναι η στήριξη του Bresser Skylux που έδωσαν τα Lidl τα Χριστούγεννα.

Η στήριξη του Skylux είναι πραγματικά πολύ καλή και επιπλέον δέχεται μοτέρ κατά ορθή αναφορά (νομίζω).

Αν σε ενδιαφέρει η πρώτη κοστίζει 15 ευρώ και η δεύτερη 25. Λυπάμαι που δεν μπορώ να κάνω την αχτύπητη προσφορά του Astromart αλλά είμαι κυριολεκτικά "στεγνός" και προσπαθώ να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου.

Να σου διευκρινίσω ότι την πρώτη στήριξη θα την έχω στην Αθήνα την Δευτέρα επειδή είναι "παρακαρισμένη" στο εξοχικό μου.

Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα mail με το τηλέφωνό σου στο palith2005@yahoo.com και θα επικοινωνήσω μαζί σου άμεσα.

Σε ευχαριστώ, Γιάννης

Δημοσιεύτηκε

Η στήριξη του Skylux είναι πραγματικά πολύ καλή και επιπλέον δέχεται μοτέρ κατά ορθή αναφορά (νομίζω).

Δεχεται σιγουρα

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης