Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα dsi, αν και με ενδιαφέρει σχεδόν 100% η παρατήρηση και όχι η φωτογραφία. Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς στο ελάχιστο σοβαρά με την αστροφωτογραφία μην επενδύσεις σε κάτι τέτοιο. Για περιέργεια ή έστω για πλάκα, για να πεις ότι έβγαλα κάποιες φωτό, για autoguiding ίσως αργότερα (;), αν βρεις κάποιο dsi μεταχειρισμένο γύρω στα 200-250 ευρώ είναι μια χαρά, όμως οτιδήποτε παραπάνω δεν αξίζει, μάζεψε καλύτερα χρήματα για μια ψηφιακή ή καμιά atik.

Φιλικά,

Ηλίας.

Δημοσιεύτηκε
Η dsi είναι καλή μόνο για οδήγηση, για CCD που θα σου μείνει πρέπει να δώσει δυστυχώς κανείς πάνω από 1500€ για να λέει ότι θα βγάζει καλά αποτελέσματα. Αν δεν σου φτάνουν τα λεφτά καλύτερα να μαζέψεις ή να την πάρεις για να την έχεις για οδήγηση όταν θα πάρεις μια καλή CCD. Και αυτή θα σου χρειασθεί!!!

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Ντάξει ρε παιδιά, μη τις θάψετε κιόλας! Εγώ έχω τη dsi-pro και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και ακόμα δε μπορώ να πω ότι τήν έχω μάθει, πειραματισμούς κάνω ακόμα. Πάνω απο 30 δευτ έκθεση δεν έχω πάρει αλλά κάποια πρώτα αποτελέσματα με ενθουσίασαν πολύ. Συγνώμη, αλλά τι πουλάει η Atic περισσότερο;; Πουλάει ανάλυση. 3 φορές μεγαλύτερη ανάλυση στα 3πλα χρήματα. Αν θες μεγαλύτερη ανάλυση στο dsi παίρνεις Μωσαικό. Δε λέω ότι μου αρέσει το μισό μεγαπιξελ ανάλυση του dsi αλλά για τα λεφτά του είναι άψογο. Έχει πάρα πολύ καλή ευαισθησία ώστε μπορεί να συλλαμβάνει εξαιρετικές λεπτομέρειες. Αν με ρωτάς λοιπόν για το dsi-pro θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Δες το gallery του παρακάτω site για να πάρεις μια ιδέα των ικανοτήτων του dsi/pro

http://autostarsuite.net/default.aspx

IK Observing System

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης