arasteo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2006 Παιδιά επάνω του !!!!! Γερμανικό software αντίστοιχο του Registax . Αν και άσχετος από Γερμανικά μιά πρώτη δοκιμή τελείως στη τύχη!!!!! έβγαλε αυτό. http://www.videoastronomy.org/giotto.htm Jupiter Grs and junior Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
arasteo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2006 Και σχετικά εύκολα καταλήγω σε αυτή . Jupiter Grs and junior Photoshop Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
arasteo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2006 Αν και είναι σε beta ακόμα , φαίνεται να κάνει καλή δουλειά !!! Όποιος ξέρει γερμανικά ας βοηθήσει!!!! Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Datei = Data Bild laden = Image load Bild speichern =Image Save Bild ausschneiden = Image cut out Grafikformate … Vergro? Erung beim storing =diagram formats…vergro?erung when storing Programmende =End progamm Bildaufnahme = Picture recording Aufnahme von AVIs = capture AVIs AVI zerlegen = AVI divide Digitalfotos mit DCRaw konvertieren = Diditalfotos with DCRaw convert Bildreihen fur Photolapse generieren =Strip mosaics for Photolapse generate Alte Rohbilder loschen = Old RAW picture delete Nactmodus = Night vision Bilduberlagen = Image over-lay Addiere Bilder automatisch = Add Image automatically Addiere Bilder (Giotto classic) =Add Images (Giotto classic) Vorverarbeitung & Renzentrierung = Preprocessing Erneut uberlagen ohne Zehntrierung = εκ νεου επικαλυψη χωρις κεντραρισμα Batchverarbeitung = Batch process Batch wiederaufnahmen = Batch resume Berarbeiten = επιπλεον επεξεργασια Hotpixel ausfiltern = φιλτραρισμα για την αφαιρεση hotpixel Hotpixelmaske einmessen = μετρηση μασκας Hotpixel Dunkelfeld abziehen = αφαιρεση Darkframe Flatfield korrigieren = διορθωση flatfield RGB in Lage & Grosse korrigieren = RGB σε περιοχη και μεγεθος προσαρμογηScafern und Filtern = Ελεγχος καιφιλτρα Kontrast einstellen = Ρυθμιση contrast Aufrichten ,Entzerren , Vergrossern =Μεγεθυνση σμικρυνση ζοομ Spiegeln & Drehen = Καθρεπτες & κολπα Shift-Differenz abziehen= Shift ελεγχος αφαιρεση Sterne maskieren = mask Stars Farbkanale trennen = Separate colourchannels Tonwertkorrektur = Clay/tone value correction Farbpallete fur SW-Bilder einstellen =Adjust color for SW-Images Fensτer = παραθυρα Fensτer stapeln = stack παραθυρων Fensτer schachteln = boxes Arbeitspuffer = Work buffer grober Zoomen = μεγεθυνση kleiner Zoomen = σμικρυνση Puffer korrigieren = ρυθμιση του buffer Puffer loschen = διαγραφη του buffer Wilst du abrechen? = εξοδος από τα προγραμμα? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 ich bin=εγώ είμαι (έχω και πτυχίο) Καλή δουλειά!!!!
arasteo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Τώρα μάλιστα !!!! βγαίνει νόημα σε ευχαριστώ πάρα πολύ Θοδωρής Αραμπατζόγλου www.arasteo.blogspot.com
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Ευχαριστώ, ευχαριστώ δεν κάνει τίποτα!!! Είμαι πολύ συγκινημένος ,χαίρομαι που βοήθησα...
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Καλη διασκέδαση Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Χρειάστηκαν 40 δευτερόλεπτα για να παρατήσω κάθε προσπάθεια χρήσης του εν λόγω προγράμματος...Δεν την μπορώ αυτη την γλώσσα ρε γμτ! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Προσωπικά εμένα μου είναι η πιο βάρβαρη και αποκρουστική γλώσσα Σε ευχαριστούμε Βολιώτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα