MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα!!! Και εγώ στο φυσικό Αθηνών θέλω να περάσω φέτος που δίνω και εγώ πανελλήνιες!Πραγματικά συμμεριζόμαι την χαρά σου γιατί πέρασες εκεί που ήθελες και που αγαπάς!Είναι πολυ΄σημαντικό να βλέπεις να ανταμοίβονται οι κόποι σου ύστερα από έναν εξαντλητικό χρόνο διαβάσματος!!!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δεν χρειάζομαι έναν γιατρό που έγινε γιατρός λόγω γονιών, χρειάζομαι έναν γιατρό που έγινε γιατρός γιατί αυτό ήθελε. Είναι ένα από τα πιο σωστά σχόλια που έχω διαβάσει τελευταία!!!! Αυτό ακριβώς πρέπει να είναι το σκεπτικό όλων των νεαρών φίλων μας! Και εγένετω φως....
Magicknight74 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Μπράβο και καλή αρχή να έχεις Στέλλα, σου έυχομαι πάντα να έχεις την δυνατότητα να πράττεις ελεύθερα όπως ορίζει ή καρδιά σου ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. FRANCIS BACON
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Κάπως έτσι ένιωσα κι εγώ....!!!!!!!!!! Στέλλα, συγχαρητήρια και απο μένα..και καλες σπουδές..
Alexander Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 έχοντας ζήσει τα πράγματα από μέσα για 5 χρόνια... Ειδικά όσον αφορά τον Τομέα και το Αστεροσκοπείο...Παιδιά μπράβο,φοβερές οι απαντήσεις σας(αν κι πριν από 1 χρόνο)...Αν κάποιος ξέρει ομως μπορεί να μου πει ποιο είναι το "αστεροσκοπείο" στο οποίο αναφερθήκατε ? Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
milia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Hi again... Επιτέλους τελείωσε η Γ λυκείου -οριστικά- αφού κατέθεσα και το μηχανογραφικό..Ο αριθμός των μορίων μου είναι 18,025 (για το 2ο και 4ο πεδίο) και αποτελεί -όπως είπε κι ένας "σοφός" στα θέματα αυτά- μια επιβράβευση για τις προσπάθειές μου ένα εισιτήριο για πολλές σχολές αλλά, ως εκεί..Όχι το λόγο για τον οποίο θα μπω σε κάποια σχολή... Γι αυτό και επέλεξα τελικά, ΦΥΣΙΚΟ αθηνών!!!!!!!...ή τον δρόμο της ευτυχίας, αν προτιμάς, KOTS. Ευχαριστώ πάρα πολύ Vegan,Γαλιλαίο,KOTS,Quendi,dimidour!!! Οι δημοσιεύσεις σας ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα όταν έφτιαχνα το post μου!Επίσης Κατερίνα,virial,Tηλέμαχε,Anyone_anywhere,Ipparxos,inest ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πρακτικές πληροφορίες και συμβουλές! Βλέπω ότι έχει αυξηθεί κατά πολύ ο astrovoxikos πληθυσμός ετών 10(!!) έως 18...Εύχομαι σ αυτούς, όχι να σκίσουν στις πανελήνιες, ούτε να βγάλουν το 19+, αλλά μόλις δώσουν το μηχανογραφικό τους να νιώσουν αυτή τη χαρά που νιώθω και γω τώρα έχοντας επιλέξει τη σχολή μου και που είναι η καλύτερη επιβεβαίωση πως έκανα τη σωστή επιλογή! Μπορεί και να έκανα λάθος που πήγα φυσικό και όχι..πολυτεχνείο για παράδειγμα, αλλά και πάλι..Θέλω να είναι, ακόμη και το λάθος, δικό μου! Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ... καλές διακοπές! Αφού είναι δική σου και μόνο δική σου επιλογή καλό θα σου κάνει,ακόμη και αν είναι λάθος. Και σίγουρα και στο μέλλον, όταν βρεθείς σε κάποιο δίλημμα, εσύ θα πάρεις σχετικές αποφάσεις . Καλή αρχή, κ' καλό καλοκαίρι κ' από εμένα,έστω κ' καθυστερημένα. δS>=0 (c.s.)
Alexander Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 ξαναλέω ότι το τόπικ αυτό είναι περσινό απλά θα ήελα να μάθω για το "αστεροσκοπείο"... Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
gavos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Χαιρετώ !! Εγώ πάλι μόλις τελείωσα το Πανεπιστήμιο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ, έχω ξεκινήσει να εργάζομαι στη siemens, αλλά δε τη γουστάρω και πόλύ την Πληροφορική για την Πληροφορική. Θα ήθελα να εφορμόσω την Πληροφορική σε κάτι άλλο, που θα τη νοηματοδοτεί όπως πχ η Αστρονομία ή κάποια άλλη επιστήμη που να μην έχει καθαρά τετράγωνους ορίζοντες, να έχει σχέση με τον άνθρωπο και τη φύση. Δε μπορώ να βρω όμως τίποτα, έχει κανένας υπόψη του που θα μπορούσα να στραφώ;
Nadagir Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Στελλα αν και εχω 2 χρονακια ακομα για να σκεφτω τι θελω σιγουρα...βρισκομαι στην ιδια θεση με εσενα...καθως θελω κι εγω να παω στο Φυσικο...αλλα ακομα και η καθηγητρια μου με ειχε αποτρεψει γιατι λεει ειναι πολυ δυσκολη σχολη....ωστοσο δεν ακουω κανενα και θα παω οπου θελω γιατι στο κατω κατω εγω θα σπουδασω....επομενως σκεψου ωριμα τι πραγματικα θες να κανεις στη ζωη σουκαι οχι ποιες σχολες θα σου φερουν τα περισσοτερα χρηματααμα αγαπας αυτο που κανεις πιστεψε με ειναι ευκολοτερο να το κανεις! Ορμα!
milia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2008 Χαιρετώ !! Εγώ πάλι μόλις τελείωσα το Πανεπιστήμιο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ, έχω ξεκινήσει να εργάζομαι στη siemens, αλλά δε τη γουστάρω και πόλύ την Πληροφορική για την Πληροφορική. Θα ήθελα να εφορμόσω την Πληροφορική σε κάτι άλλο, που θα τη νοηματοδοτεί όπως πχ η Αστρονομία ή κάποια άλλη επιστήμη που να μην έχει καθαρά τετράγωνους ορίζοντες, να έχει σχέση με τον άνθρωπο και τη φύση. Δε μπορώ να βρω όμως τίποτα, έχει κανένας υπόψη του που θα μπορούσα να στραφώ; Ψάξε για computational science. Μπορείς να ασχοληθείς ίσως με computational physics/mathematics/sociology, etc από εκεί... http://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_computinghttp://www.studeren.uva.nl/msc_computational_science Εναλλακτικά μπορείς να ψαχτείς για εταιρίες που κατασκευάζουν επιστημονικό λογισμικό, είτε αστρονιμικό είτε άλλου είδους...Ένας programmer είναι παντού χρήσιμος. δS>=0 (c.s.)
gavos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2008 Χαιρετώ !! Εγώ πάλι μόλις τελείωσα το Πανεπιστήμιο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ, έχω ξεκινήσει να εργάζομαι στη siemens, αλλά δε τη γουστάρω και πόλύ την Πληροφορική για την Πληροφορική. Θα ήθελα να εφορμόσω την Πληροφορική σε κάτι άλλο, που θα τη νοηματοδοτεί όπως πχ η Αστρονομία ή κάποια άλλη επιστήμη που να μην έχει καθαρά τετράγωνους ορίζοντες, να έχει σχέση με τον άνθρωπο και τη φύση. Δε μπορώ να βρω όμως τίποτα, έχει κανένας υπόψη του που θα μπορούσα να στραφώ; Ψάξε για computational science. Μπορείς να ασχοληθείς ίσως με computational physics/mathematics/sociology, etc από εκεί... http://en.wikipedia.org/wiki/Scientific_computinghttp://www.studeren.uva.nl/msc_computational_science Εναλλακτικά μπορείς να ψαχτείς για εταιρίες που κατασκευάζουν επιστημονικό λογισμικό, είτε αστρονιμικό είτε άλλου είδους...Ένας programmer είναι παντού χρήσιμος. Ευχαριστώ και κατανοητό, αλλά θέλω κάτι που να δουλεύεται εδώ τριγύρω.. Για δουλειά ψάχνω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα