Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ CELESTRON 8I SPECIAL EDITION ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ CCD ΦΩΤ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.(ΜΕΧΡΙ 600Ε)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Δημοσιεύτηκε

Κώστα δεν είναι μόνο το ποσό που πρέπει κάποιος να ξέρει για να σου πει τι κάμερα να πάρεις!!!! σου αρέσει η πλανητική φωτογράφηση ή ο βαθύς ουρανός. Και αν ξεκινάς τώρα θα σου έλεγα να πάρεις κάτι φθηνό για αρχή ή αν μπορείς μια Canon φωτογραφική για να κάνεις πολλά είδη φωτογράφησης.

Εγώ ξεκίνησα με μια Zenith και μια LPI μετά πήγα σε με Toucam Pro και μετά πήγα στην Canonoula και όπου να είναι έρχεται μια CCD για πλανητική. Αν περάσουν 2-3 χρόνια και αποχτήσω και άλλη πείρα τότε θα πάρω μια SbiGoula!!!

Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο λένε!!!

Τελική απόφαση πάντα δική σου και απλά την γνώμη μου εξέφρασα.

Φιλικά Γιώργος

:wink:

Ταρσούδης Γιώργος

Αλεξ/πολη

George Tarsoudis

Υπό κατασκευή / προσωρινό

http://lunarcaptures.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΟΥΡΑΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΗ ΠΕΙΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ/.
Δημοσιεύτηκε

Ως κάτοχός της, σου προτείνω ανεπιφύλακτα τη dsi-pro. Τώρα βέβαια βγήκε η pro ΙΙ και δε ξέρω πόσο πάει, αλλά η πρώτη με τα φίλτρα έκανα γύρω στα 600 απ' ότι θυμάμαι. Για τα λεφτά της είναι καταπληκτική. Έχει την ίδια (και καλύτερη ορισμένες φορές) ευαισθησία απο πολύ ακριβότερες ccd, και τα αποτελέσματα που δίνει είναι πάρα πολύ καλά. Ειλικρινά σε αυτή την τιμή δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο. Το επόμενο βήμα είναι καλύτερη ανάλυση, και απ' ότι ξέρω η Atik 16HR πχ, που είναι σα τη dsi-pro με 3πλάσια ανάλυση, κοστίζει 1800ευρώ, δηλαδή τριπλή τιμή. Γι' αυτό και γω τη διάλεξα γιατι συνδιάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε προσιτή τιμή.

Δες και http://autostarsuite.net

Υ.Γ: Διακρίνω μια κακή εντύπωση στο astrovox για τις dsi ή ιδέα μου έιναι;Μάλλον δεν υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι εδώ και δυσπιστείτε. O:)

IK Observing System

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης