kostas88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ CELESTRON 8I SPECIAL EDITION ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ CCD ΦΩΤ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.(ΜΕΧΡΙ 600Ε)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Θα βρεις πραγματικη CCD ε τοσσα χρηματα?Χρειαζονται τουλαχιστον 1000Ε. Για Atik το εχεις σκευτει? Π.χ. την ATK-2C Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
kostas88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΕΣ?Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΤΙΚ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ?
sergios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Ρίξε μια ματιά στο www.astromart.com. Εκεί μπορείς να βρεις αρκετά καλές μεταχειρισμένες ccd (πχ sbig st7) στην τιμή που ανέφερες.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Ατικ μπορεις να βρεις και με λιγοτερα απο 600Ε Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Κώστα δεν είναι μόνο το ποσό που πρέπει κάποιος να ξέρει για να σου πει τι κάμερα να πάρεις!!!! σου αρέσει η πλανητική φωτογράφηση ή ο βαθύς ουρανός. Και αν ξεκινάς τώρα θα σου έλεγα να πάρεις κάτι φθηνό για αρχή ή αν μπορείς μια Canon φωτογραφική για να κάνεις πολλά είδη φωτογράφησης. Εγώ ξεκίνησα με μια Zenith και μια LPI μετά πήγα σε με Toucam Pro και μετά πήγα στην Canonoula και όπου να είναι έρχεται μια CCD για πλανητική. Αν περάσουν 2-3 χρόνια και αποχτήσω και άλλη πείρα τότε θα πάρω μια SbiGoula!!! Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο λένε!!! Τελική απόφαση πάντα δική σου και απλά την γνώμη μου εξέφρασα. Φιλικά Γιώργος Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
kostas88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΟΥΡΑΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΗ ΠΕΙΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ/.
Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2006 Ως κάτοχός της, σου προτείνω ανεπιφύλακτα τη dsi-pro. Τώρα βέβαια βγήκε η pro ΙΙ και δε ξέρω πόσο πάει, αλλά η πρώτη με τα φίλτρα έκανα γύρω στα 600 απ' ότι θυμάμαι. Για τα λεφτά της είναι καταπληκτική. Έχει την ίδια (και καλύτερη ορισμένες φορές) ευαισθησία απο πολύ ακριβότερες ccd, και τα αποτελέσματα που δίνει είναι πάρα πολύ καλά. Ειλικρινά σε αυτή την τιμή δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο. Το επόμενο βήμα είναι καλύτερη ανάλυση, και απ' ότι ξέρω η Atik 16HR πχ, που είναι σα τη dsi-pro με 3πλάσια ανάλυση, κοστίζει 1800ευρώ, δηλαδή τριπλή τιμή. Γι' αυτό και γω τη διάλεξα γιατι συνδιάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε προσιτή τιμή. Δες και http://autostarsuite.net Υ.Γ: Διακρίνω μια κακή εντύπωση στο astrovox για τις dsi ή ιδέα μου έιναι;Μάλλον δεν υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι εδώ και δυσπιστείτε. IK Observing System
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα