nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Εχθές το βράδυ είχα σαν στόχο τον Κηφεύς και το Elephant's Trunk Nebula ακριβώς πάνω στον μ.Δυστυχώς όμως για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε οτι σοβαρή Deep Sky παρατήρηση μέσα απο Ηράκλειο δεν γίνεται Ουσιαστικά ήξερα ακριβώς που βρισκόταν και το είχα μπροστά μου αλλά απλά δεν το έβλεπα Χρησιμοποίησα τον 25αρη (48χ) μαζί με το UHC-S της Baader για να μείνω για μια ακόμη φορά με την όρεξη.Έχει καταφέρει κανείς να το εντοπίσει
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Τετοια παρατηρηση και απο κατασκοτεινο ουρανο ειναι δυσκολη!!!! Οχι μεσα απο το Ηρακλειο, αν ειναι δυνατον!!!!! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
KOTS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Ρε συ εδω εγω στο εξοχικο μου και το Μ51 πουθενα σου λεω!! Κι εσυ απο το Ηρακλειο εκανες προσπαθεια για ακομη πιο deep sky?? αν ειναι... STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Ναι έχετε δίκιο.Απλός παρασύρθηκα απο το Cartes du Ciel που του έδινε mag 3.50.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα